Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet magyar, mert nem magyart...

Lehet magyar, mert nem magyart szívok?

Figyelt kérdés
Azt mondja egyik jobbikos ismerősöm, hogy ha igaz magyarnak tartom magam és van egy csepp nemzeti öntudatom, akkor sátoraljaújhelyi cigit hívok, mert ott van az egyetlen igazán magyar dohánycég amely igaz magyarok tulajdonában van. Én már kóstoltam a cég termékeit (Pannónia, Hungária) de nekem nem igazán jönnek be. Erre azt mondta a jobbikos ismerősöm, hogy akkor idegenszívű antimagyar vagyok, mert a multikat támogatom.
2013. nov. 19. 17:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
46%

mégis mi a tökömet vársz egy jobbikostól?

benne is annyi magyar van, mint Orbánban csak a szája nagy...

2013. nov. 19. 17:15
 2/32 anonim ***** válasza:
50%
Igaza volt. Nem, nem lehetsz. Ha a magyarok kizsákmányolását készpénzzel támogatod, akkor miért akarsz magyarnak látszani?
2013. nov. 19. 17:15
 3/32 anonim ***** válasza:
68%
Most nem azért mondom, de ha valóban nacionalisták vagytok, akkor elvileg fontos nektek a nemzet egészsége, ergó nem dohányoztok. Nem?
2013. nov. 19. 17:18
 4/32 anonim ***** válasza:
43%
Ha engem kérdeznél, azt mondanám: ne dohányozz. De ha lehet vegyél magyar termékeket. Ha rosszabb ne vedd meg, de ha kettő hasonló minőségű közül kell választani vegyél magyart. Járj piacra, ott sok hazai termelő árul. Ezzel már sokat segíthetünk a hazai iparnak, mezőgazdaságnak.
2013. nov. 19. 17:20
 5/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nacionalista, legalábbis nem szélsőséges módon csupán jól esik a magyar embereket támogatni magyar cégek magyar termékeinek vásárlásával. De ez a Continentalos dohány nem valami jó minőségű más magyar tulajdonú dohánygyár meg nincs, ezért van lelkiismeretfurdalásom.
2013. nov. 19. 17:21
 6/32 anonim ***** válasza:
58%

Ez szerepel minden dobozon:

"A dohányzás súlyosan károsítja az Ön és környezete egészségét"

A kérdést így tenném ki:

Lehet valaki magyar, ha dohányzik?

Lehet valaki ember, ha a környezetét mérgezi?

2013. nov. 19. 17:21
 7/32 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezd már meg a jobbikos ismerősöd, hogy az a pénz amit ételre italra, vagy akár ruhára költ, azzal vajon melyik multi/nem magyar cég/vállalat zsebét tömi?
2013. nov. 19. 17:23
 8/32 anonim ***** válasza:
88%
Ez mekkora baromság már, meg ne haragudj. Én Jobbik-szimpatizáns vagyok, de az efféle kreténeket minden pártból el kellene zavarni.
2013. nov. 19. 17:24
 9/32 anonim ***** válasza:
91%
A tesco, lidl, spar, penny, de még a cba se magyar. Üzenném még ezt is a jobbikos ismerősödnek hátha megvilágosodik.
2013. nov. 19. 17:25
 10/32 anonim ***** válasza:
95%

Hülyeségre gondolsz

Ez csak egy mondás....

"Akkor vagy igazi francia, ha Renaultot vezetsz.."

"Akkor vagy igazi magyar, ha Pick szalámit eszel..."

Stb stb

Én is nacionalista vagyok, de azért nem fogok szar terméket venni, mert magyar.

Ettől nem leszek sem idegenszívű ,sem hazaáruló.

2013. nov. 19. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!