Radnótival mi bajuk van az újnáciknak? Miért égették el a könyveit?
2013. nov. 15. 23:35
41/45 anonim válasza:
Nyilván kettőnk közül te tudod jobban. :D
Ráadásul 12 éves korom előtt tényleg jelentős szerepet játszottam a kommunista pártban. :D :D :D
42/45 anonim válasza:
na nem kell félremagyarázni! sok gyerek volt akkoriban, aki kommunista volt az apja/anyja által. ehhez nem kellett a párt munkájában részt venni, csak elég volt komolyan imádni a komcsi vezetőket és "munkájukat". tudod aki kommunistának születik az kommunistaként is hal meg (ma balliberálisként, mert ezt az ideológiát vitték tovább a komcsik leplezésként)
43/45 anonim válasza:
Igen, ahogy mondtam, kettőnk közül te tudod jobban, miben hiszek, sőt ahogy látom, a szüleim tekintetében is te jobban értesült vagy, mint én. :)
Soha nem volt a családban egyetlen kommunista sem. A nagyszüleimet kitelepítették, nem volt könnyű életük.
Az is családi vonás, hogy nem gyűlölünk senkit.
44/45 anonim válasza:
Valláskárosultakkal vitatkozni olyan mint sajtreszelővel recskázni.
45/45 anonim válasza:
61%-os komcsi, mivel a szülei komcsik voltak.
Jézus nem zsidó, pedig a szülei zsidók voltak.
Sosem értettem ezt a jobboldali keresztény konzervatív logikát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!