Radnótival mi bajuk van az újnáciknak? Miért égették el a könyveit?
Mi az, hogy nem kizárt? Azok voltak, vagy nem???
Ha azok voltak, akkor ők is gázkamrába való férgek?
Én nem küldenék senkit gázkamrába, mert nem vagyok náci! Csak jobboldali keresztény konzervatív, csak mondtam, hogy ne merészeljétek belekeverni Jézust többet a buta náci-komcsi vitáitokba, mert pokolra juttok! ha tudnál modnantokat is értelmezni akkor ment volna!
Jézus szent és ssérthetetlen, ne próbáljatok vele takarozni, se ti komcsik és se a nácik!
már bocs, de Jézus körülmetélését nem ünnepeljük! ezt honnan szedted, hogy ez ünnepnap?
én csak azt akartam mondani, hogy a buta vitáitokból hagyjátok ki Jézust! ha valakit nácizni akarsz ne hozd fel példának Jézust, keress más példákat! mert te csak a saját ballib identitásod igazolásaként takarozol Jézussal, közben megveted, pont mint az egész egyházat! ez sértő a hívőkre, a nemzetre nézve!
Bocs, a II. Vatikáni Zsinat valamikó a '60-as évekbe tényleg törölte a Szent Fityma ünnepét a hivatalos egyházi ünnepek közűl, mindazonáltal jan. 1-én az erre vonatkozó igehely az aktuális. (Lk 2,21)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!