Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar emberek nagy része...

A magyar emberek nagy része nem érdemli meg a normális életet, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Igazából lehetne tanakodni azon, hogy a tyúk volt e előbb vagy a tojás. Magyarul előbb lett szar az élet és aztán lettek az emberek önzőek mocskok aljasak irigyek, stb, vagy fordítva.

De valahol lehet nem is számít. Hisz ha szar is az életed, ha te is szar ember leszel, akkor hogy akarsz kimászni belőle? Hisz közösen lehetne csak jobbá tenni, ahhoz pedig összefogás kellene, nem pedig az, hogy úgy tegyünk egymás alá ahogy csak lehet, hogy csak magunkra gondolunk, stb.

Így egy idő után mindig előjön belőlem, hogy a magyar nép megérdemli amit kap.

Persze kinek nem inge nem veszi magára, pl ilyet tutira nem mondanék egy olyan orvosra aki napmintnap minimális fizuból menti az emberek életét napi 16-18-24órában, vagy arra aki még akkor is segít egy másik embernek ha az cserébe arcon köpi, stb...

úgy érzem ezért nem lesz ez itt jobb, amíg itt nem változnak az átlagemberek, addig nem fog menni.

2009. nov. 18. 11:46
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
utolsó: a zsidózásodért szánalmas vagy, a többit nem kommentálom, esett szó már mindenről. kár belétek a szó.
2009. nov. 19. 12:38
 42/50 anonim ***** válasza:
8%
Kommentáld nyugodtan szívesen olvasom.Amúgy is te írtad ki a kérdést úgyhogy hajrá.
2009. nov. 19. 13:02
 43/50 anonim ***** válasza:
35%

" . Megdolgoztam azért amim van."

El tudom képzelni.....

2009. nov. 19. 15:50
 44/50 anonim ***** válasza:
52%

ma 13:02

Nem gondolod, hogy miss tökéletesség le fog süllyedni a mi szar szintünkre? Nem áll velünk szóba, hisz írta, hogy már megkapta a megerősíttést az első néhány kommentelőtől, hogy őneki biza igaza van és minden magyar szar csak ő a helikopter, mi csak a húsát tépjük.

2009. nov. 19. 15:56
 45/50 anonim ***** válasza:
61%
Kedves Kérdező. Szélmalomharcot folytatsz. Hasonló kérdést már én is feltettem és aztán - akárcsak a te esetedben - megérkeztek az intelligencsek. Úgyhogy igazad van, jól érzed, az átlagemberek nem fognak változni. Jól elvannak a posványukban.
2009. nov. 19. 16:24
 46/50 A kérdező kommentje:
sajna egyet kell értenem veled igen.
2009. nov. 19. 16:27
 47/50 anonim ***** válasza:
23%
Akkor ti felsőbbrendűek csináljatok egy klubbot. (Iq negatívak...)
2009. nov. 19. 17:00
 48/50 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező :miért nem kettő szóval elöbbre tetted azt a kérdő jelet? Igy nem értelmezhető vagy éppen félre értelmezhető!Szereted a provokációt, vagy Te vagy itt az egyik a sok közül. Nem én, hanem a többi komment beszél helyettem.
2009. nov. 21. 00:48
 49/50 anonim ***** válasza:
5%
Huuuuu milyen egy kék harisnya lehetsz te. Ha nem szedem fel a szemetett megérdemlem hogy rossz fizetést kapjak, beteg legyen egy családtagom, a bank elvegye a házam.
2009. nov. 21. 19:30
 50/50 ceri ***** válasza:
25%

Szerintem a "nagypolitikától" nem lehet eltekinteni.

Én a 80-as években emberekkel foglalkoztam, konkrétan a kereskedelemben dolgoztam. 88-tól (mikor kezdtek égbe szökni az árak) észrevehetően morózusabbak, kötözködőbbek lettek az emberek. A helyzet néhány év alatt annyit romlott, hogy egyéb okok mellett ez is belejátszott abba, hogy otthagytam ezt a pályát. Soha többé emberekkel!!!! pedig előtte egész jól éreztem magam.

Azóta csak romlott a helyzet. És nem (csak) az anyagiakról van szó. Hanem a nagy átverésről. Ahogy a munkavállalók a 20 év alatt rabszolgává süllyedtek. Ez frusztrálja az embereket. Erről persze mi, magyar állampolgárok tehetünk, mert megengedtük a politikusoknak, hogy ezt tegyék velünk.

Szóval, majd ha nem csak azért fogunk dolgozni, hogy holnap is munkába tudjunk menni, hanem a munkánkért olyan bért kapunk amiből teljesebb, emberhez méltóbb életet élhetünk, onnantól javulhat a helyzet. Addig csak romlani fog.

És igenis össze kell fogni az embereknek, ha ezt el akarjuk érni.

20 év süllyedés a mocsárba nem tesz jót az emberek lelkivilágának. Itt legfeljebb a "süllyesztők"(akik persze ebből élnek) és az igen érzéketlenek érezhetik jól magukat. Ha te jól is élsz, de a szomszéd gyereke éhezik....

Egy szó mint száz, amíg munkából munkába, gondból baba rohanó emberekkel van tele az ország, addig ne várjatok semmi jót. Szemétszedés, illedelmes viselkedés? ha..ha..ha éhes malacok a vályúnál segítik egymást?

A rabszolgává válás közben elvesznek ezek a pozitív tulajdonságaink, ami teljesen természetes folyamat.

2009. nov. 21. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!