Miért kell hittant tanulni? Számomra felesleges.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szakközépiskolás vagyok, nem vagyok vallásos, de kötelező hittant tanulnom. Nekem és az osztály nagy részének nem megy mert nem mondja a tanár, hogy mit kéne leírni, én meg egy nehéz nyelvezetű könyvből (Biblia) nem tudom kibogarászni. Most kettesre állok hittanból, pedig a többi tantárgyból sokkal jobb (angol 5, matek 4, töri 5) van egy-két hármasom, de a szakmai mind 4-5-ös. Csak a hittan nem megy. Szerintem egy teljesen felesleges kitöltőtantárgy, mert mi a rossebtől lenne nyolc órám egy nap ha nem a hittantól. Miért tették ezt kötelezővé? 14/f2013. nov. 12. 17:53
31/33 A kérdező kommentje:
Na megnéztem a Biblia elejét, ami szerint katolikus, viszont ma egész órán a zsidók kivonulásáról és a legfontosabb ünnepükről tanultunk. Szóval elvikeg katolikus. Én nem vagyok se katolikus se keresztény se zsidó (nem ítélem el a vallásos embereket de én nem vagyok megkeresztelve.)
2013. nov. 14. 20:21
32/33 anonim válasza:
Ahelyett, hogy ilyen hülyeségekkel fárasztanak mint a hittan meg ének-zene meg mittomén még nekünk is mi volt annó, inkább gazdaságot meg pénzügyeket tanítanának... anyám bankban dolgozik, nem egyszer mennek be olyan emberek, aki nem tudják mit jelent a deviza szó, nem tudja mi az árfolyam, nincsenek tisztában vele hogy működik a gazdaság, nem ért az egészből semmit....
33/33 anonim válasza:
Vissza a hittannal! Éljen mindenki,aki tud valamit kezdeni ezzel az országgal. Itt ez a lényeg,nem pedig a hittan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!