Százezer lőszert kaptak a Parlament őrei - Kell olvasnunk a sorok között, vagy tényleg csak sima gyakorlathoz kellett?
Nem tudom, hogyan értelmezzem. Mi változott most, hogy hirtelen készségszintű fegyverkezelésre van szüksége az őrségnek?
Talán attól fél Kövér, hogy a nép megtámadja a Parlamentet?
Vagy aki a lőszert gyártja/árulja az haver, és kell neki a zsozsó.
Lehet, hogy rosszul kerestem rá, bocsánat, ha már volt a kérdés.
Korábban is kaptak lőszert ezek szerint. Szóval ez megszokott?
Igazából én arra nem tudok rájönni mire kell az a 350 léhűtő?
Külső támadás ellen, ha a TEK a rendőrség és a Honvédség is befuccsol a képviselőket nemigazán fogják már ő megvédeni. Ahogy ezek az amatőr biztonsági őrök egy profi terrorakciót se tudnának elhárítani, sőt mondhatnám növelik a kockázatot.
Belső fegyelmezésre még a dicső Szovjetunióban, vagy a beszéd előtt vagy utána került sor, amit még ott is végighallgattak, sőt meg is dicsérték konstruktív észrevételiért, újszerű meglátásért, persze miután egymás után negyvenháromszor ütődött a feje a kockakőbe és az emiatt fellépő őrült fájdalom miatt tépkedte ki a saját körmeit a delikvens, vagy csak épp elszigetelték politikailag.
A lényeg, hogy még a legelvetemültebb diktatúrák sem szokták élő egyenes adásban halomra lövetni a (belső) ellenzéküket, de még csak kivezettetni sem túl gyakran.
Kövér farokméretének kompenzálásra meg enyhén szólva is drága mulatság ez az házőrségesdi
Köszönöm!
#9 (22:04), nagyon igaz. :)
Amúgy a félelem és az aggódás két külön dolog. Nem magamért aggódom, amikor ilyen híreket olvasok. De örülök, hogy vannak elégedett emberek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!