Hogyan lehet életben maradni ebbe a mocskos országban egy sima általános iskolát végzett embernek?
Ugyanezt én is megkérdezném a "vezetőinktől".
Közgazdasági érettségi, gyakorlat hiányában nem adnak munkát, a teskóba meg túlképzett vagyok polcfeltöltéshez.
Kitartás.
Úgy például, hogy nem a gép előtt ülve "mocskos ország"-ozol, hanem megpróbálsz munkát keresni. Közben (mint előttem már írták) elvégzel valamilyen szakiskolát. Több esélyed lesz a túlélésre!
(a nicked és a - majdnem tökéletes - helyesírásod alapján viszont kissé kételkedem, hogy csak 8 általánosod lenne)
"Az Agrippa héber → latin eredetű férfinév, jelentése: farfekvéssel született. Az ilyen nehéz szülést átvészelt gyermekeknek szerencsés, boldog életet jósoltak." - forrás Wiki.
Hát köszönöm a gyors válaszokat,de idézőjelben írtam,hogy éhen dögleni,mert mire az összes számlát kifizetem a maradék pénz némi kajára és a létfentartáshoz szükséges dolgok megvételére elég.
Nyaralásra nem is merek gondolni,esetlek egy-két nap nyaralás külömböző bevásárló központokban,mint nézelődő és annyi.
Az OKJ-s tanfolyammal kapcsolatban csak annyit szeretnék mondai,hogy egy kalap szart ér!
Sok ismerősöm lerakott külömböző tanfolyamokat,beleölte a sok pénzt,majd amikor el akart helyezkedni mindjárt azt kérdezték,hogy mennyi gyakorlata van.
Ez is egy üzleti fogás,öld bele a pénzedet,gyakorlat nélkül semmi esélyed elhejezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!