Miért nem jön be a kuruc info? Letiltották megint?
"Azért nem lehet veletek, rasszistákkal vitatkozni, mert képesek vagytok egész egyszerűen hazugságokkal jönni. Az, ami a történelem, azt egész egyszerűen nem veszitek figyelembe, hanem kitaláltok helyette egy hülyeséget, amit aztán el is hisztek, és kiabáljátok, mint igazságot."
Végül is minden kitalált ami nem a zsidókat magasztalja. Ez teljesen evidens.
"Na de akkor miért is rosszabb bankárok a nem zsidóknál? Miért veszélyesebbek?"
Nem zsidó bankárok nem léteznek. Nőj már fel és nézz körül!
"Ez nem így van, csak én tanultam történelmet az iskolában."
Akkor te csak a zsidó verzióját ismered a történelemnek, ezért nem mérvadó a véleményed.
"Nem zsidó bankárok nem léteznek. Nőj már fel és nézz körül!"
Tudod, ez már csak azért sem elképzelhető (meg sem említve azt, hogy a világon évente több közgazdász végez, mint a zsidó egyetemisták száma) , mert például a Vatikáni Banknak nincsenek zsidó bankárai. Legutóbb egy olasz katolikus bankár kezelte a pénzügyeket.
57! Azért hadd ne értsek egyet Hitlerrel! Köszi!
Amúgy meg ha nem lennél ilyen csacsi, tudnád, hogy a magyarok sem úszták volna meg, a zsidók csak az első lépés volt.
"defura, nekem eddig egyáltalán nem akart bejönni, de ha vtunnel.com ról próbáltam, egyből bejött... na jó mind1..."
Illuminátusok meghackelték a gépedet, hogy ne olvasd a híreket, de hogy kiírtad a kérdést, gyorsan blokkolták a progikat nehogy kiderüljön a túrpisság :xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!