Miért nem jön be a kuruc info? Letiltották megint?
Mondtam, hogy csak a zsidókat olvassák majd ki az egész szövegből. Erre van ráállva a szemük, az agyuk.
Buta embereket nem lehet ésszel meggyőzni.
ma 23:02
Bár azt írtam, hogy gondolkozz el rajta, lehet világosabban kellett volna írnom.
Ez a világ rendje. Tökmindegy, hogy az a mágnás katolikus, református vagy zsidó. Valamennyi különbség van köztük elsősorban a pénz presztízsében, de ez más kérdés. A lényeg, hogy mind ugyanazt teszi, ezért felesleges háborogni a Rothchildokon. Mióta világ a világ ez így működik.
És egyet ne felejts el. A hatalom embereinek megvan az az előnyük, hogy végső soron a törvény mégiscsak ők írják. Ők a törvény. És elég a legapróbb indok és a gazdag szponzor repül. Például ott az említett Wallenstein. A császár neki köszönhette, hogy még császár, aztán kegyvesztett lett és levadászták. De említhetném a spanyol zsidókat. Vagy a genovai, firenzei bankárcsaládokat II. Fülöp idején. A közelmúltból pedig ott a világ egyik leggazdagabb embere Mikhail Hodorkovszkij.
Annyi különbség van, hogy régebben sokkal könnyebb volt "lerázni" ezeket a támogatókat.
Én nem aggódok. A világ nem attól lesz rosszabb vagy jobb, hogy az amerikai elnöknél egy Rothchild vagy egy Donal Trump lobbizik.
" Az ötös mit szívott?"
Jó ütős cucc lehet.
"A zsidók nem irányítják a világot, de elég nagy befolyásuk van. "
Most kb azon vitáztok, hogy kivégzéskor ki öl, a katona aki meghúzza az elsütő billentyűt, vagy a tiszt aki kiadja a tűzparancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!