Miért nem jön be a kuruc info? Letiltották megint?
" de mint én is aki
még pár évvel ez előtt kapásból bevette a
kuruc agymosását rájöttem arra h sokkal jobb
ha kicsit utána nézek a dolgoknak és
gondolkodok is egy kicsit és azóta fordultam
180°-ot szélső jobboldali radikálisból egy
liberális emberré és jobban érzem magamat."
Egészségedre!
Én meg pár éve egyáltalán nem olvastam, most se nagyon, de azért van látogatótábora, mert nem jól haladnak a dolgok az országban.
Szóval azokra kellene megoldást találni!
Akiket említettél azokat azért szidják mert szerintük túl sok hatalom összpontosul a kezükben.
Aztán, hogy mint van azt nem tudom igazán.
A zsidók nem irányítják a világot, de elég nagy befolyásuk van.
Sok mindent kitudnak lobbyzni.
Például Magyarországon is van befolyásuk.Pl:Csak miattuk kivettek a nemzeti alaptantervből írókat, költőket, miattuk nem lehet utcát, főteret elvezni olyanról, aki nem szerette a zsidókat, de mellette jó ember volt.
"hogy hogyan befolyásolják az Egyesült Államok és Európai történéseket és,hogy hogyan építgetnek meguknak jachtkikötőket pl Montenegróban akkora összegekből mint Mo éves költségvetése"
Nem kimondottan szeretem a zsidókat, de azért gondolkozz el azon amit most írok. Mióta világ a világ a gazdag ember általában két dolgot (persze sok más egyéb dolgot is, de a két jelentősebbet írom le) csinált a pénzével. 1. Elköltötte luxusdolgokra, olyanokra, ami másnak nincs, vagy azért mert abban leli örömét, vagy azért, hogy kifejezze státuszát.
2. Befektette, hogy még több legyen neki. És mibe a legjobb fektetni, ha sok pénzed van? Persze, hogy a politikába, vagy a hatalom embereibe. Marcus Licinius Crassus, a Mediciek, Fuggerek, Albrecht von Wallenstein mind mind azért pénzelték a consulokat, pápákat, hercegeket, a császárt (persze voltak magasztos célok is, Wallenstein nem pénzelte volna a pfalzi választófejedelmet, vagy a svéd királyt, de az elsődleges a saját érdek) , hogy "egyszer majd kérjenek valamit", ahogy Virág elvtárs mondta a felejthetetlen Tanú című filmben. A fent felsorolt úriemberekben az a közös, hogy egyikük sem zsidó. Sőt a négyből három, buzgó katolikus volt (tehát a zsidó barátságnak még a gyanúja sem merülhet fel, akkoriban még másképp ment), Crassus meg hát szegény nem is hallhatott Krisztus áldozatáról.
A lényeg a lényeg, a Rotchchildok ugyanazt csinálták/ják - csak sokkal intézményesebb formában, zseniálisan megszervezve - amit a többi gazdag elődük.
Persze vannak olyanok, akik sokszor félreteszik az anyagi érdeket egy pillanatra, de sosem felejtkeznek meg a saját érdekükről sem. Vannak olyanok is, akik elsősorban másokra gondolnak, ők a szentek és a legritkább esetben lesznek nagyon gazdagok.
Ui. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a gazdag emberek rosszak, vagy nem lehetnek erkölcsösek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!