Miért nem jön be a kuruc info? Letiltották megint?
Figyelt kérdés
Ja és az új Magyar hajnal (WTF???) párthoz hogy viszonyul?2013. nov. 9. 21:33
41/66 anonim válasza:
"31-es: Pontosan!"
Na de akkor miért is rosszabb bankárok a nem zsidóknál? Miért veszélyesebbek?
43/66 anonim válasza:
Engem, miért?
Nem én idegelem magam, hogy milyen rossz a világ, mert a zsidó Rotchildok tartják a kezükben. Nem gondolod, hogy inkább te szorulsz sajnálatra?
44/66 anonim válasza:
Jaj, ezt nem neked szántam, egyetértek veled. Egy másik válaszra írtam ezt, amit szerencsére azóta már töröltek.
45/66 anonim válasza:
A zsidók a történelem során bármerre mentek mindenkit kiirtottak.
46/66 anonim válasza:
Ezt kifejtenéd, mert erről még nem hallottam.
47/66 anonim válasza:
inkább : a zsidók bármikor éltek, mindenkit kur*ára leszartak és a pénzéhes bu*ik a köznépet egyre nagyobb-és nagyobb nyomorba taszítoták
48/66 anonim válasza:
Azért nem lehet veletek, rasszistákkal vitatkozni, mert képesek vagytok egész egyszerűen hazugságokkal jönni. Az, ami a történelem, azt egész egyszerűen nem veszitek figyelembe, hanem kitaláltok helyette egy hülyeséget, amit aztán el is hisztek, és kiabáljátok, mint igazságot.
50/66 anonim válasza:
Na, mesélj, hogyan tapasztaltad meg ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!