Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kárpátiáról mi a véleményete...

A kárpátiáról mi a véleményetek jobbikosok?

Figyelt kérdés
Főleg jobbikos emberek válaszoljanak, mi a véleményetek a Kárpátiáról? Sokan szidják őket, meg hogy csak a pénzért csinálják.. Bárki válaszolhat, de légyszi írjátok oda hogy jobbikosok vagytok-e:)
2009. nov. 16. 16:23
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
72%

Sziasztok!

Nem értem miért utáljátok a Kárpátiát. Soha nem is fogom megérteni. Igen, tény hogy vannak olyan bandák akiknek több mondanivaló van a számukba de(!) vannak olyanok amikbe semmi nincs és még is úgy beszéltek erről mintha ez lenne a világ legsz_arabb zenekara pedig szerintem egyáltalán nem. Pénzért csinálják? A szüleitek is pénzért dolgoznak. A koncertekbe pedig beleadnak apait - anyait és szerintem nagyon szépen megtudják zenésíteni a katonadalokat stb.. Divat zene? A nép csinál belőle divatot nem a banda. Nem mindenkinek egy az ízlése. Csak ha nem mindenkinek egy az ízlése mindenkinek lehet véleménye. De hogy lehet olyan vélemény (a válaszokból látva) hogy ez a legutolsó zenekar?! Hát nem tudom. Szerintem még mindig értelmesebb mint egyes zenekaroknál - nem akarom megnevezni egyiket se - hogy semmi mondanivaló (vagy annyi hogy milyen jól beb.sztam tegnap a haverokkal) <- olyan mintha egy amcsi rapp számot hallgatnék az idióta gangsta fajtából !mert annak tényleg nincs értelme!. Nem kell hogy szeresse mindenki.. De gondolkozzanak már el a fikázók hogy miért kell "nagy sz.rnak" beállítani mikor rengeteg nagyon szép megható zenéik is vannak. Na mindegy.

Sziasztok! 14/F <- és jöhetnek a veszekedések hogy "14 évesen mi a lóf*szt értesz te a zenéhez?!" .... : D

2010. márc. 31. 17:18
 32/36 anonim válasza:
Ja és nem vagyok Jobbikos. \ Előző.
2010. márc. 31. 17:22
 33/36 anonim válasza:

Nagyon szeretem őket, jók a koncertek.

15 éves lány, csak hogy lássátok, hogy a fiatalok is sokan vannak.

2011. febr. 2. 22:30
 34/36 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem a Kárpátiát.A zenekart is (lehet csak elfogult vagyok) DE az nekem neee mondja senki,hogy a pénzért csinálják mert NEM... -_-" Tudom,hogy sokan azt hiszik,hogy 2100.- sok..Emberek válság van mindenkinek meg kell élnie valahogy.. Ők ebből élnek plusz még dolgoznak hétköznap.. Ritkán pihennek szóval megdolgoznak a pénzükért!!!!
2012. nov. 27. 22:14
 35/36 anonim válasza:
A koncertjük talán azért fizetős,mert nekik is vannak kiadásaik.
2014. jún. 2. 16:29
 36/36 anonim válasza:

Sziasztok!:)

Véleményem szerint a Kárpátia (állítólag) hiába kevés akkordot használ fel 1-1 dalhoz,maga az ének csodálatos.Nekem mindig könnyeket csal a szemembe,és ezzel nem vagyok egyedül.Nem hiszem,hogy mondjuk egy Power metal zenekar,aminek durva gitárszólói vannak bárkinek is "elő csalogatják" a könnyeit,szóval ezzel a dumával,hogy zeneileg mekkora szar egészen nyugodtan tessék leállni.:)

A dalok mondanivalója..kezdeném azzal,hogy a bennem szunnyadó hazaszeretetet ők keltették fel,s azóta is olthatatlan lánggal ég . Na és akkor kitérnék arra,hogy igenis,a dalaik nem csak a régmúlt történelemről szólnak,és nem csak vesszen trianonozni tudnak.

Pl ott van a Megállj,holló című számuk,ami azokról az emberekről szól akik nem a magyar népért,hanem -"magyarságuk" ellenére- az ellen vannak,s kik e nemzet árulói.

Aztán ott van az Abból a fából,ami végülis a halálról szól.

A Szeretlek című a szerelemről szól.

És egy Kárpátia koncert..Felejthetetlen élmény.Megható,hogy a koncerteket mindig a Himnuszunkkal és a Székely Himnusszal fejezik be.És az átlagéletkorról annyit,hogy nyilván a fiatalabbnak mondható korosztály van egy hajszálnyival többségben,de idősebbekben sincs hiány.

És Petrás Jani miért is hiteltelen figura?:) Sose mondta az ellenkezőjét annak amit ma állít,és ha haza megy biztos nem hangoztat más eszméket.

A jegyek áráról meg annyit,hogy a zenélésből ha akarnak se tudnak megélni(hétköznap rendesen dolgoznak)-egyrészt-,másrészt pedig eladományozzák az összeg nagy részét.

Egy olyan lány vagyok,aki nem "nagymagyarkodik",de büszke magyarságára,és imádja a KÁRPÁTIÁT!

2015. ápr. 16. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!