Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kárpátiáról mi a véleményete...

A kárpátiáról mi a véleményetek jobbikosok?

Figyelt kérdés
Főleg jobbikos emberek válaszoljanak, mi a véleményetek a Kárpátiáról? Sokan szidják őket, meg hogy csak a pénzért csinálják.. Bárki válaszolhat, de légyszi írjátok oda hogy jobbikosok vagytok-e:)
2009. nov. 16. 16:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
61%

1. Nem tetszik hogy a régi szép katonaénekekből, népdalokból "mulatós rockot" csinálnak. A dalaik fele feldolgozás, ami eredetiben szép, de így, hát nagyon gyatra, pedig én szeretem a rockzenét, csak nem ezt a mulatóssá züllesztettet

2. Nem tetszik, hogy Horthyt éltetik (több koncertjükön voltam már kíváncsiságból), nekem más véleményem van arról a korszakról és Horthyról is (nem, nem "balos-libsi" vélemény, nem ítélem el Horthyt, csak szerintem nem ő volt a legnagyobb magyar az évszázadban :P)

3. Úgy tudom Petrásnak egy sarló-kalapács van a mellére tetkózva, mert régen komcsi volt. Amúgy sok skin ismerősöm is mondta már, hogy hiteltelen egy emberke. Nem tudom mennyi igaz ebből, nem is érdekel, de hozzátartozik a dologhoz, hogy ezt leírjam.

4. Annyira divat lett, boldog boldogtalan felkapta, közben ahogy említettem zeneileg kb. nulla, a koncertjeik meg drágák, legalábbis nekem egyetemistának. Az sem tetszik, hogy hirtelen milyen üzletág épült ki köré.

5. A koncertjeiken az átlag életkor kb. 16-18 év, "hétvégi magyarok", meg persze néhány idősebb.

Szóval nem akartam megsérteni senkit, akinek tetszik a zenéjük, 1-2 számuk elismerem egész hallgatható, de ha igényes zenét akartok és nemzeti érzelműt, akkor tessék meghallgatni egy H-599-et, Titkoltot, vagy hasonlókat.

Ja, és nem vagyok jobbikos, nem is voltam, nem is leszek. Nekem a jobbik túl "gyenge" :)

2009. nov. 16. 17:57
 12/36 anonim ***** válasza:
21%

16:42: FankaDeli mint múló divat? Egy ilyen mondat után ne várd el senkitől hogy komolyan vegye amit írsz, mert látszik hogy semmit nem tudsz arról amiről beszélsz.

A kárpátia pedig egy szégyen az egész jobboldalra nézve.. horribilis összegeket keresnek, azzal hogy arról beszélnek hogy mit kéne tenni, de mégse tesznek semmit. Miattuk van az összes divatrockeren Magyarországos póló (holott ők is csak hordani tudják...)

2009. nov. 16. 18:02
 13/36 anonim ***** válasza:
Gondolod csak a jobbikosoknak adnak el lemezt. Nem szeretem öket de minek bele keverni a művészetett a politikába.
2009. nov. 16. 21:09
 14/36 anonim ***** válasza:
79%

Adjon az Isten!

Sokan írnak minden badarságot, de talán még életükben nem voltak Kárpátia koncerten.A kétezer valahány száz forint az nem sok a koncert jegyért. Sokkal többen szeretik őket mint az előbb felsorolt zenekart. A kárpátiának van híre az országban, ismeri őket mindenki.Írták azt is, hogy mulatós rock vagy mi a fene... Hát ez hülyeség.

Nem tudom, hogy katonadalok mióta mulatós dalok. Na mind1... Nem kell szeretni a zenekart és nem kell elmenni a koncertjükre. Aki akar és szereti a zenéjüket az úgy is elmegy és nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy irigy zenészek ilyen baromságokat írogatnak. Én szeretem és ha újra jönnek a városban, akkor mindenképpen ott leszek Magyar zászlóval a kezemben.

Tia, Tia Kápátia!!!

Szebb Jövőt!

2009. nov. 16. 23:15
 15/36 anonim ***** válasza:
53%

Mulatós rock a vajdasági 3+2 zenekar és a Két Paraszt.

a youtuben meg lehet őket hallgatni a Két Paraszt az nagyon komolyan játsszák a gitáron az örökzőldeket.

2009. nov. 16. 23:18
 16/36 anonim ***** válasza:
31%

"mulatós rockot"

EKKORÁT MÉG NEM RÖHÖGTEM SEMMIN!! HOGY LEHET VALAKI ILYEN HÜLYE...

LOL

2009. nov. 17. 16:57
 17/36 anonim ***** válasza:
Művészet nem egyenlő a politikával.
2009. nov. 19. 01:31
 18/36 anonim ***** válasza:
Barom kérdező a művészetett ne keverd a politikával.
2009. nov. 19. 01:32
 19/36 anonim ***** válasza:
Seg'ej kérdeztő hol élsz te hány évs vagy?
2009. nov. 19. 01:32
 20/36 anonim ***** válasza:
Baszott mocskos gyerek hol élsz a rózsa dombon?
2009. nov. 19. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!