A kárpátiáról mi a véleményetek jobbikosok?
a kárpátiával nem az a baj, hogy pénzért csinálják, amit csinálnak - elvégre valamiből nekik is meg kell élni.
még az sem baj, hogy a mondanivalójuk enyhén szólva avitt és hazug mítoszokról szól - az igazi baj, hogy rettenetesen rossz zenét játszanak.
(nem vagyok jobbikos, de ha az lennék, akkor is menekülnék a "zenéjük" elől)
Szeretem hallgatni a számaikat.
Hogy pénzért csinálják vagy sem azt nem tudom és nem is érdekel.
Én azt nézem amit elértek,egy egész országot ébresztettek rá arra hogy mi a nemzettudat és a hazaszeretet.
Kárpátia koncikra én legfőképp a hangulat miatt járok,iszonyatos jó élmény látni hogy lebeg a nemzeti zászlók erdeje a rock muzsika közben,ahogy a tömeg 1 emberként érez,ahol minden ember bajtársa egymásnak.
Szerintem ez egy jó dolog.
A Kárpátiának és a nemzeti rocknak is nagy szerepe volt abban hogy 2006-ban nemzeti radikálissá váltam.
előzőnek piros pont!
engedelmeddel a te frappáns és szellemes definiciódat használni fogom :)
azt hogy pénzért csinálják, nem úgy értettem hogy miért nem ingyenesek a koncertek. Csak szerintem kicsit el vannak szállva az árakkal. Szerintem nagyon drágák a koncertjegyek, a minőség meg ahhoz képest elég szar:/
zenészként pedig azt figyeltem meg, hogy minden szám ugyanolyan.. Van mindegyik tagnak egy bevált hangszíne, és nincs szinte semmi változatosság:/
16:47 vagyok.
Kárpátia rajongók!
Ajánlom figyelmetekbe a követekző zenekarokat: Napra, Kerekes Band, The Moon and the Nightspirit.
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!