A kárpátiáról mi a véleményetek jobbikosok?
most miért velem van a baj?:D Mit pofázik itt mindneki? Magamnak fizetem a netszámlát amúgy, 17éves vagyok
a Kárpátia meg szerintem egy nagy szar, csak a sok főkemény azért hallgatja mert éppen keményet játszik:)
Igen, sztem is egy határ sz.r a kárpátia. És DIVAT DIVAT DIVAT!
Ahogy divat lett az egész nemzeti biznisz 90%-a!
"A kétezer valahány száz forint az nem sok a koncert jegyért. "
Nem sok????? Akkor b.zd meg, képzeld az NS zenekarok ingyen játszanak, vagy 2-300 forintért!
Látod, ez a különbség köztünk NS-ek között, meg köztetek szalonradikálisok között!
"Éljen balóné" meg a reiner petike jobbik zsidaja...ezekkel aztán lesz nemzeti feltámadás, zsidókkal, grat....egy vicc az egész amit csináltok :D
Nem a pénzért csinálják,de nyilván fontos mert ez a munkájuk. Én nagyon szeretem őket,de szerintem a politikától függetlenek.
Egy jobbikos.
Végre egy normális ember...
Aki meg szidja, csak annyit tudok mondani hogy aki hülye az az is marad!
Szebb Jövőt!
Hát aki szidja az tényleg nem volt még egy koncertjükön sem.A tömeg egy ember.Nincsenek különbségek. Odafigyelnek egymásra az emberek. Még, hogy 16-18 évesek járnak a koncertjeikre. Láttam én már koncerten 70 éves öreg nénit aki ott csápolt fent a lelátón meg 5 éves kislány is. Az egyik koncerten meg is kérdezte a barátnőm az egyik ilyen kicsitől, hogy miért szereted a Kárpátiát. Azt felelte, "Mert magyar zenét játszanak és én magyar vagyok.".
És általában körülöttem is ilyen 30-35 éves férfiak szoktak állni.
Aki nem szereti az ellen nincs mit tenni.Én pl. baszhantört nem szeretem.
Szebb jövőt!
15 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!