Lényeg: A jobbik lakosági fórumot tartott, ott voltak a gárdisták is. A romák tiltakozni akarttak ellenük, ebből lett utcai verekedés. Egy embert elfogtak a rendőrök és valakik összetörtek egy autót.
Én nem vagyok kíváncsi rasszista oldalak koholmányaira. El sem olvastam. Én azt írtam amit tudok, hisz én itt élek. Itt nem kell megvédeni senkit, köszönjük szépen ezt is. TAKARODJON a gárda.
2009. nov. 16. 17:08
12/33 anonim válasza:
Nem tudom mennyire igaz, de halotam olyan lehetőséget is hogy Cozma-t azért szúrták le mert cigányozott :-)Jogos volt az is nem? Simán hát a cigánynak mindent szabad a magyar az meg fogja be a pofáját Magyarországon nem?! Miért kell annak örülni hogy a cigányok MÉG nem bántanak? Miért nem a cigányok tartanak attól hogy a magyarok meddig türik még el őket?
2009. nov. 16. 17:12
13/33 anonim válasza:
Minden Borsodban tartott ilyen fórum színtiszta provokáció, nem más. Mi itt nagyon jó összetartó közösségben élünk a romákkal, köszönjük szépen. Minden hasonló rendezvény, főleg amin a FELOSZLATOTT gárda is jelen lesz hasonlóképpen fog végződni. Szóval nem nehéz kikövetkeztetni ki a hibás érte: a jobbik. Semmi keresnivalójuk ezen a környéken.
Jó neked, nem tudom te borsod melyik részén laksz, de itt Edelény környékén elég nehéz az élet. :S
2009. nov. 16. 17:21
14/33 anonim válasza:
17:08 igen OTT élsz ahol MÉG nincsenek cigányok!De ha lesznek akkor hiába vagy liberális nem számít meglincselnek csak mert NEM vagy cigány.Komolyan mondom vicc,hogy meg akarják szabni egy Magyar ember,vagy párt hol tarthat lakossági fórumot és hol nem.Ez nem sérti az egyenlőségi jogokat?És tudtommal a rendőrségtől kért segítséget a megtámadott boltos és lakosok csak ők nem segítettek ezért ment a gárda.És a cigányoknak milyen joguk van falkában törni zúzni,lincselni,fenyegetőzni?A rendőröknek miért van megkötve a keze?
2009. nov. 16. 17:30
15/33 anonim válasza:
Már ne is haragudj de olyan helyen élek (Edelénytől nem messze) ahol a lakosság fele cigány. Jól megvagyunk. Mivel minden hozzáállás kérdése. És a rasszista barmok csak a szart kavarják maguk és mindenki alá.
2009. nov. 16. 17:42
16/33 anonim válasza:
Nem haragszom,de milyen rasszista barmokról beszélsz?Te akkor nem vagy ugyanolyan előítéletes mint a rasszista barmok?hiszen azt mondod a jobbikosok azok.Akkor te jobb vagy?
2009. nov. 16. 18:19
17/33 anonim válasza:
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nehogy már a cigány megmerjen szólalni a magyarral szemben, nem veszitek észre hogy aki a cigányokat védi az saját maga ellen van????? hogy lehet valaki ilyen hülye? Hát nehogy már a farok csóválja a kutyát!!
Az eszem megáll, valaki magyar látére a cigányokkal van... áruló
Erről röviden ennyit
2009. nov. 16. 20:10
18/33 anonim válasza:
"Ha valaki nem tud a Jobbik programjáról az nézzen utána és olvassa el.
Mindenesetre Szebb Jövőt és Kitartást!"
Elolvassa az ember a Jobbik programját. Aztán látja, és hallja, hogy a hirdetői hogyan nyilatkoznak. És rájön, hogy a program csak szép mázzal bevont felszín.
Például: "Kitartás"... Ti tiltakoztok kézzel-lábbal az ellen, mikor azt mondják rátok, hogy rasszisták vagytok. Aztán mégiscsak kicsúszik a nyilas köszöntés... :-(((
De említhetném a gyűléseken a folyamatos "mocskos zsidózást" (amelytől vezetőitek egyetlen pillanatra sem határolódnak el), illetve az egyre aggasztóbb kijelentéseket.
Na, köszönöm.
2009. nov. 16. 21:02
19/33 anonim válasza:
"Senki se higyjen a farkasoknak,ha a vegetáriánus étrendről papolnak,és azt se higyje senki,hogy a ganajtúró bogarak holnaptól mézet fognak gyűjteni" - Vona Gábor
1989 - 2009... - A tények minket igazolnak!
Adjon az Isten szebb jövőt,testvéreim!
2009. nov. 16. 22:07
20/33 anonim válasza:
A Magyar Gárda azon szervezetét oszlatták fel (jogtalanul), amely a Gárdát segítette. Kb egy tucatnyi személyről van szó. Hozzájuk kapcsolódtak a Gárdisták. Jelenleg Új Magyar Gárda Mozgalom van. Egy mozgalmat pedig nem lehet "betiltani", lehúzod a vécén a tagjait, vagy netán falat emelsz közéjük?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!