Bajnai télneg hibás a Hajdú-bét ügyben? Jogosan hívják libatolvajnak?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert halottam olyan hírt is hogy amikor csődbe ment a cég akkor Bajnai már nem dogozott ott amúgy Fidesz párti vagyok.15f2010. márc. 3. 23:14
1/7 anonim válasza:
Nézd, engem nem érdekel hogy Bajnai, vagy hogy MSZP s ebben az ügyben. De csak gondolkodj egy inci-fincit!
Ha egy cégvezető, 100% ban tudja hogy amit megrendel, az nem tudja kifizetni. És még is megrendeli, sőt hiteget!
Azt hogy jellemeznéd?
3/7 anonim válasza:
Valaki linkeljen már valami forrást.
És ne a kurucinfót...
4/7 anonim válasza:
bajnainak egyik cége csinálta ezt ahol tulajdonos. tehát nem sok köze volt az ügyhöz. persze most h kiderült azért pótolhatta volna az embereket.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
És valami hiteles forrást nem tudnál felhozni?
Mondjuk olyat, amit csak 90%-ban hat át a politika, és legalább a tárgyilagosság látszatát igyekszik kelteni...
7/7 anonim válasza:
Hajdú Bét Ennyit írj be a Googléba.Akad olvasnivaló bőven!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!