Ki a hibás a Sajóbábonyi konfliktusért?
A magyar gárdát betiltották. Jelenléte provokációt jelent, és ezt a Jobbik vezetősége jól tudja. Szerintem készültek erre a hétvégére, és Vona nyilatkozatai arról, hogy "gyenge a rendőrség, nem tudja megvédeni a lakosságot, szavazzon mindenki a Jobbikra meg a gárdára", már előre készen voltak.
A következő hónapokban lesznek még hasonló incidensek. Minden balhé, minden esemény, ami félelmet kelt a Jobbiknak hozza az újabb szavazatokat. Ha megszűnne a félelem, a Jobbiknak is vége lenne.
Vicces kerdes!A roma banda,a roma unatkozo banda,a roma "nincs mas dolgom"banda,azok a cigany szarmazasu uriemberek akik verekedessel szerettek volna kinyilvanitani "nemtetszesuket"de azt nem is tudjak" mivel" szemben csak azt hogy azok "budos nacik"...Akarod hogy folytassam?
Ahhha!!!Ki a rasszista...Ha ennek a szemet "orszagvezetoknek" egy csepp becsuletele lenne{de nincs}akkor azokat is eloallitana rasszizmus vadjaval!
Nem artana ennek az orszagnak egy"nagytakaritas".Idezojelbe tettem direkt nehogy egyes harcolni vagyo emberek felrertsek!
Ha az oroszlán ketrecébe bemászik valaki és az oroszlán széttépi, ezért nem az oroszlán lesz a hibás.
Csakhogy...
Az oroszlán csak egy oktalan állat. A cigányok (állítólag) emberek, cselekvőképességük teljes birtokában.
A kérdésre a választ aszerint kell megadni, hogy a cigányok állati vagy emberi megítélés alá esnek..................
"ki a hibás érte: a jobbik. Semmi keresnivalójuk ezen a környéken."
Ja,Borsod megye már nem Magyarországhoz tartozik?
Én még úgy tudom hogy idetartozik.Tehát egy magyar érdekeket képviselő párt nyugodtan tarthat fórumot ott.
A rohadt romáknak meg semmi joguk sincs ahhoz hogy meglincseljék a résztvevőket és a magyar lakosságot kiirtással fenyegessék.("Holnapra megölünk minden magyart!")
Ha nem tetszik nekik itt takarodjanak VISSZA Indiába!!
Én nem leszek nekik alávetett ember a saját hazámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!