Fagyálló, bor? Mégis mi volt ez az egész igazságtalanság?
Rengeteg kérdés volt ma ezzel kapcsolatban. DE! Tegyük fel veszélyes. Az én házam elvileg fel is aknázhatnám összehányhatnám pláne nem szólhatnak mit hova öntök, nem én kértem hogy igyon belőle stb. Elítélik. De hogy egy gyilkost arra hivatkozva hogy elmeállapota nem stabil egy év kezelés után szabadlábra engednek már meg áll az eszem. Mi ez? A saját házamban kutakodnak meglopnak és nekik áll feljebb de aki szándékosan megkésel valakit azt egy év után kiengedik?
Rengeteg hasonló eset van mikor gyilkosokat. Igaziakat nem azt akire rámondták hogy az. Elengednek felfüggesztenek, de itt meg akkora büntetést akarnak kiszabni hogy meg áll az ész és elgondolkozik akkor most inkább megéri bűnözni mint dolgozni? Mert a törvények ezt igazolják. A hülyéje szét gürizi magát ez meg ötször annyit összelop maximum ül egy két hónapot aztán megy tovább.
Olvasom a hozzászólásokat és ez kész röhely. De most komolyan. Kérdező hány éves vagy?
Most ezzel a borssal nem értek egyet, mármint a váddal. Saját tulajdon azt tehet vele amit akar. (Viszont ha nem ebből a célból fagyállózta be (mármint a tolvaj matt) akkor rohadjon el ott ahol van.)
Te azt aakrod, hogy mindenki azt tehessen amit akar. Erre teljesen jó példa Szomália. Ott talán működik? ÉN nem úgy látom, de ez csak nézőpont kérdése. Nehogy azt gondold, hogy amerikába csak fogsz egy sörétest és minden féle gond nélkül szitát csinálsz a betörőből.
" De a normális emberek megvédik magukat."
És a boruk megivását is vérrel mossák le? Akkor büszke vagyok rá, hogy nem vagyok normális...
Azon azért akadtam ki
1. nem akarta megölni
2. több büntetést akarnak neki adni mint annak aki szánt szándékkal előre megfontolva bemegy egy öregemberhez és leszúrja
hol az igazság?
jah és hogy a rendőrök mennyire segítenek
egy nő aki többször bejelentette férje fenyegetőzik hogy leszúrja gyerekeit nem csináltak semmi
mi lett?
leszúrta és magát is
erre most még éphogy megúszták a gyerekek
kinek akarják adni?
nevelőszülőknek
nem az anyjának áááá aki mellett a helye
ja am nem éltek együtt az apa és anya
ez igazság?
azt mondom oké lehet nem volt korrekt de nem akarta megölni és nem volt kötelező inni belőle
de ez közel sem előre kitervelt gyilkosság pláne nem egy aljas késelés meg hasonló akiket elmeállapotra hivatkozva kiengednek
1. Tudta, hogy aki fagyállót iszik, az meghal? EZ köztudomású, ő meg még érthetett is hozzá.
2. Tudta, hogy bele fog inni a tolvaj a borába? Saját bevallása szerint igen.
Akkor meg mi másért tett volna fagyállót a borba, minthogy meg akarta ölni a tolvajt? Ez pontosan olyan, mintha fejbelőné.
Egyébként szerintem a hanyag gondatlansággal még tudna védekezni ("tudtam, hogy meghalhat, de reméltem, hogy nem fog"). Szerintem fagyálló helyett hashajtót kellett volna tennie a borba, és most mindenki vidám lenne :)
Na ez már nagyon kamugyanús... persze, eszébe sem jutott, hogy meghalhat, aki fagyállót iszik, ő kicentizte, hogy ennyitől csak orvoshoz kell mennie... marhaság.
De akkor ha valakibe beleszúrom a kést, az meghal, és én azt mondom, én csak egy picit akartam vesénszúrni, nem nagyon... akkor én ártatlan vagyok? (ld.: Cozma-ügy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!