Fagyálló, bor? Mégis mi volt ez az egész igazságtalanság?
Rengeteg kérdés volt ma ezzel kapcsolatban. DE! Tegyük fel veszélyes. Az én házam elvileg fel is aknázhatnám összehányhatnám pláne nem szólhatnak mit hova öntök, nem én kértem hogy igyon belőle stb. Elítélik. De hogy egy gyilkost arra hivatkozva hogy elmeállapota nem stabil egy év kezelés után szabadlábra engednek már meg áll az eszem. Mi ez? A saját házamban kutakodnak meglopnak és nekik áll feljebb de aki szándékosan megkésel valakit azt egy év után kiengedik?
Rengeteg hasonló eset van mikor gyilkosokat. Igaziakat nem azt akire rámondták hogy az. Elengednek felfüggesztenek, de itt meg akkora büntetést akarnak kiszabni hogy meg áll az ész és elgondolkozik akkor most inkább megéri bűnözni mint dolgozni? Mert a törvények ezt igazolják. A hülyéje szét gürizi magát ez meg ötször annyit összelop maximum ül egy két hónapot aztán megy tovább.
nem tervezem, hogy hasonló helyzetbe kerüljek. Ezért vettem gázfegyvert ami gumilövedék kilövésére is alkalmas. Ezért váltottam ki rá viselési engedélyt.
Jah, amúgy pedig nem bírom a cigókat se a többi bűnözőt, ahogy valszeg a többi válaszoló se.
Csak épp a kérdésed main része a boros emberről szólt. Arra reagáltunk.
"Elítélik. De hogy egy gyilkost arra hivatkozva hogy elmeállapota nem stabil egy év kezelés után szabadlábra engednek már meg áll az eszem. Mi ez? A saját házamban kutakodnak meglopnak és nekik áll feljebb de aki szándékosan megkésel valakit azt egy év után kiengedik?"
Ez is ott volt az apró betűben. A lényege az igazságtalan ítélkezés. Az egyiknek túl nagy a másiknak szinte semmi.
"Az én házam elvileg fel is aknázhatnám összehányhatnám pláne nem szólhatnak mit hova öntök"
Az az egész, amire az agymenésedet alapozod már rég rossz.
Akkor mi a magántulajdon? Az sem az enyém akkor? Az is pl.az államé. Csak úgymond én használom igaz. Ez bizony miben különbözik a kommunizmustól? Ez kommunizmus. Nem az enyém ugyanúgy az államé én csak használom. Amerikában a magántulajdon sérthetetlen de http://www.youtube.com/watch?v=Bct_zPqQxZ4 ez a videó kielégítőbben magyarázatot tud adni mire célzok. Nem kéne amúgy annyival idejönni hogy te "buta" -_- esetleg elgondolkozhatsz a büntetés mértékeiről ami itt folyik.
Késelés egy éve fagy álló húsz. Igazságos? Ha neked ez kell. Magyaroknak mohács kell.
Emberölésért 5-15 év jár.
A boros fickó előre kitervelten követte el, ez súlyosabban minősül, ezért lehet max 20.
Az egy év után szabadon engedett késelőt szerintem nem megbízható forrásból olvastad, mert ha embert ölt, ugyanúgy bent tartják, max. kényszergyógykezelésen. De ha azt olvasod, hogy valaki embert ölt, és 5 évnél kevesebbet kapott, bárhol is olvasod, az kamu.
(Esetleg a méltányolható okból származó erős felindulás minősül enyhébben (2-8 év), de ezt nagyon ritkán adják meg. Pl.: ha megölték a gyereked és azért állsz bosszút, az nem ilyen, az aljas indoknak minősül, mert bosszú)
A tulajdonát megvédeni Magyarországon ma is mindenkinek van joga. Ahhoz is van joga mindenkinek, hogy ha bármilyen támadás éri, akkor arányosan védekezzen. Ebbe Magyarországon is belefér az elkövető lelövése pl. abban az esetben, ha fegyveresen támad nekünk. Senki nem várja el, hogy valaki önként és dalolva segítse a bűnözők tevékenységét és ne próbáljon meg ellenállni!
Azonban nem pártolja a jogunk azt, ha valaki úgy állít csapdát, hogy tudja, ha abba belefut az elkövető, akkor jó eséllyel életét veszti. A bort megmérgező vagy az áramot a kerítésébe vezető úgy megy haza, hogy tudja, teljesen tisztában van vele, hogy bármikor mehet vissza a csapdához úgy, hogy egy holttest várja majd. Ezért mondja a magyar jog, hogy aki ilyet tesz emberölést követ el, mert a szándéka még ha eshetőlegesen is, de arra terjed ki, hogy valakit megöljön. Tudja, hogy ez komolyan benne van a pakliban, de nem érdekli.
Természetesen sokat segítene, ha államunk a stadionépítések helyett a közrend fenntartásában serénykedne, akkor nem választanának ilyen eszközöket az emberek, de ez sajnos ma nálunk nem így van.
Gyilkosokat pedig csak úgy kiengedni, ok nélkül nem szoktak.
Ez a fickó nem az életét védte, hanem bosszantotta őt egy besurranó tolvaj, aki ellopott tőle jópár liter meggybort, és ezért méreggel megölte a tolvajt aki, még csak nem is a házába, hanem a pincéjébe tört be.
A stadionépítésekről pedig csak ennyit: ,,Kenyeret és cirkuszt a népnek.'' (Vespasianus ceasar )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!