Fagyálló, bor? Mégis mi volt ez az egész igazságtalanság?
Rengeteg kérdés volt ma ezzel kapcsolatban. DE! Tegyük fel veszélyes. Az én házam elvileg fel is aknázhatnám összehányhatnám pláne nem szólhatnak mit hova öntök, nem én kértem hogy igyon belőle stb. Elítélik. De hogy egy gyilkost arra hivatkozva hogy elmeállapota nem stabil egy év kezelés után szabadlábra engednek már meg áll az eszem. Mi ez? A saját házamban kutakodnak meglopnak és nekik áll feljebb de aki szándékosan megkésel valakit azt egy év után kiengedik?
Rengeteg hasonló eset van mikor gyilkosokat. Igaziakat nem azt akire rámondták hogy az. Elengednek felfüggesztenek, de itt meg akkora büntetést akarnak kiszabni hogy meg áll az ész és elgondolkozik akkor most inkább megéri bűnözni mint dolgozni? Mert a törvények ezt igazolják. A hülyéje szét gürizi magát ez meg ötször annyit összelop maximum ül egy két hónapot aztán megy tovább.
műanyag hát -.-
"DE! Had öljem már meg aki rám támad, kirabol, meg akar erőszakolni ,meg ki tudja mit akar még."
Vagy aki iszik a borodból? Gratulálok, pszichopata vagy.
http://www.youtube.com/watch?v=Bct_zPqQxZ4
és igen nagyon rasszisták mer kimerik mondani a c betűset bizony
te komolyan beteg vagy, vagy csak nagyon feldúlt.
Össze-vissza beszélsz, olyan dolgokról amiről nem is volt szó.
igyál egy kávét inkább szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!