Mi a véleményed erről a véleményről? (Horthy szobor)
Ő zsidó, és ha neki ez a véleménye, akkor talán a balosoknak sem kéne hőbörögni, nem?
Ő egy zsidó, és nem az összes...
Azon kívül templomba nem való a politika. Nem csak Horty-szobrot, de semmilyen más szobrot sem kéne templomba tenni, ami modern kori politikust ábrázol.
Nem szeretném pl., ha az unokáim olyan templomba járnának, ahol Orbán vagy Gyurcsány szobor van.
Mondtam én , hogy kommunisták voltak az ellentüntetők.
Inkább vörös 5 ágú csillagot kellett volna magukra tenni sárga 6 ágú helyett.
A tüntetésen is Rákosit meg Sztálint éltették.ÁVH-sok , munkásőrök meg hasonlók unokái vettek részt.
A komcsik meg a balosok utálják Horthyt, mert megrendezte a kis kedvenc Károlyi Mihályukat, meg rendesen odasózott a kommunistáknak.
A színvonala hasonlóan magas, mint amilyen az egész szöveg helyesírásáé.
Egy vicc ebbe is belekeverni a kommunizmust. A legnagyobb "blődség" (hogy a szerző szavait használjam): "ez nem egy zsidó ellentüntetés volt, hanem a volt kommunisták és ezek unokáinak nosztalgiája a régi szép Rákosi-Kádár időkre".
Én még nem hallottam senkitől, hogy nosztalgiával emlékezett volna a "szép" Rákosi-korszakra... (A Kádár-korszak már más tészta.)
A szoboravatással egyébként nem értek egyet, nem kellene vitatott történelmi személyiségeknek szobrot állítani.
"A komcsik meg a balosok utálják Horthyt, mert megrendezte a kis kedvenc Károlyi Mihályukat, meg rendesen odasózott a kommunistáknak."
Meg úgy nagyjából 9 millió magyar emberre tett nagy ívben, csak a dőzsölő nagyurak érdekelték.
6#
Abban korban, abban a kapitalizmusban így mentek a dolgok.
"Utána meg a büdös vadparasztoké lett az ország. Az jobban tetszett mert te is az vagy?"
Ha neked 10 millióból 9 millió vadparaszt, akkor no comment. Éltesd a méltóságos főtengerészedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!