Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves balosok, mi bajotok a...

Kedves balosok, mi bajotok a Horthy szoborral? Ha Károlyiról lehet ma utcát elnevezni, illetve ma is rengeteg kommunista szobor van az országban, mi bajotok ezzel a szoborral?

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Ahogy Rákosiról sem neveznek el utcákat meg nem állítanak neki szobrot így ennek a nácinak sem kellene.
2013. nov. 3. 22:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért volt Horthy náci, te agyoniskolázott? Agyadra ment a sok ATV? Olvassál utána a történelemnek, de ne annak, amit a szocializmusban írtak.
2013. nov. 3. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem is volt Horthy náci, de melléjük állt. Nem vagyok balos, nem is voltam soha. Horthyt nem a történelem könyvekből ismerem, hanem éltem az uralkodása alatt.

Nem volt jó a lakosságnak az ő idejében sem, csak az úri osztálynak. Miatta halt meg sok ezer magyar katona. Nem érdemel meg szobrot. (Károlyi sem). De nem is tudok arról, hogy kommunista valakinek lenne még szobra Magyarországon.

2013. nov. 3. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Még annyit: amit most olvasol Horthyról, annak fele hazugság. Elég sok cikket olvastam mostanában, ezért tudom.

Az régi arisztokraták leszármazottai dícsérik őt.

2013. nov. 3. 22:13
 5/9 bumbi02 ***** válasza:
75%
Horthy nem volt náci, csak nem annyira tiszta személy a történelmünkben, hogy szobrot emeljünk neki. Nagyjából annyira érdemel szobrot szerintem mint Kádár.
2013. nov. 3. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
11%
Ami a Horthy rendszer után jött meg jó volt minden büdös parasztnak csak az úri osztálynak nem. Teljesen jogtalanul elüldözték a gazdagokat a kastélyokból és államosították, ez borzalmas rendszer és a mai napig ez a rendszer csak enyhébb formában. Tönkretették az országot a zsido kommunisták.
2013. nov. 3. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
És azóta sem kapta vissza a kastélyát egy család sem!
2013. nov. 3. 22:50
 8/9 Csxeba válasza:
Szerintem Horthy erősen kényszerpályán volt, ezért olyan kérdéses. Alapvetően jó döntéseket hozott, ha az ország sorsának alakulását nézzük... Ha nem tesz meg dolgokat a hitleri nyomás hatására, akkor jóval '44 vége előtt a nyakunkba kaptuk volna Szálasit és MO is beolvadt volna a náci birodalomban. Akkor lett volna igazán deportálás. Lehet, hogy Recsken Auschwitz 2 lett volna.
2013. nov. 4. 09:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Rettegő balosok figyelmébe:

[link]

Ez is egy zsidó véleménye.

2013. nov. 5. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!