Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a 4k-ról? Ők az...

Mit gondoltok a 4k-ról? Ők az új remény?

Figyelt kérdés

2013. nov. 4. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Túl nagy sávszélesség kell hozzá. Szerintem elég a full HD. Vágáshoz jól jöhet, mert croppolhatsz, és még mindig jó a kép, de adáshoz nem kell.
2013. nov. 4. 20:23
 2/13 A kérdező kommentje:
4K, mármint Negyedik Köztársaság párt
2013. nov. 4. 20:25
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
nekem is eleg a full HD, de a legtobb esetben meg a 720is boven eleg, legalabb hamarabb letoltodik. annyi netem meg nincs h minden vackot 100gigasan huzzak le...
2013. nov. 4. 20:30
 4/13 anonim ***** válasza:

Patrióta baloldal?

Ez elég új dolognak számít manapság.

Mindenesetre érdekes párt.

Ha igazi baloldaliak és nem libsi baloldalik, mint a Libás , MSZP és társaik, akkor mindenképpen pozitív a véleményem róluk.

2013. nov. 4. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem vágom most melyik pártról van szó, van helyette másik amivel szimpatizálok (nem celebpárt), viszont már látom előre azokat a kommenteket, amelyek ezekből állnak:

- Úgyse nyerne, kicsi párt

- Úgyse tudják megcsinálni a programjukat (itt mindenki közgazdász a gyk-n)

- tapasztalatlanok

Az ilyen emberek miatt tart itt ez az ország. 23 év alatt 2 pártot voltak képesek megszavazni. Evolúciós zsákutca a fél ország iq szinten.

2013. nov. 4. 20:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi a jó francot akar ez a párt? 10 percig böngésztem az oldalát, de azon felül, hogy a nyitóoldalon 5 oldalon keresztül taglalja hogy szavazz rá, nem említ semmit. A prgramjából semmit se lehet kihámozni. Csak lőzungok vannak nagy reformokról, meg lázadásról. Össze tudja vki foglalni, milyen konkrétumokat szeretne? Akármelyik pártelnök beszéde ebből áll, amit ezek is írnak.
2013. nov. 4. 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Bevallom fogalmam sem volt mi az a 4K.

Utána olvasgattam egy kicsit. (nem másztam bele, csak pár mondat erejéig olvasgattam belőle)

Ezeket tudtam meg, így hirtelen.

Idézem őket.

" Alapprogramja nem a 2010-es állapotokat kell visszaállítani, hanem egy új szintre kell léptetni a köztársaságot. A párt ezek után 2012. május 2-án tárgyalást kezdeményezett az LMP-vel." (megjegyzés: LMP elnöke: Schiffer András aki régen tagja volt a Bajnai Gyurcsány egykori mozgalmának.. Így nekem az Lmp nem más mint Bajnai és Gyurcsány seggnyaló pártja)

De maradjunk a 4k-nál

elnöke: Istvánffy András aki a következőket nyilatkozta:

" Bajnai nem elég baloldali nekik, ezért kormányzásra semmiképp nem szövetkeznének velük, legfeljebb csak az Orbán-rendszer leváltására."

Szinte mindenhol azt olvasom, hogy társul az LMP-vel..

Ezzel nekem ez a párt nem jelent semmit, már nem is érdekel..

2013. nov. 4. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem egy új párt kell ide hanem egy értelmes vezető.

Ahogy a nyirkai jóslat is mondja a kiskanász azt hiszi magasra jutott pedig csak a paprikajancsi süllyedt mélyre.

2013. nov. 4. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Az lehet, mindenesetre én nemigen reménykedem bennük.
2013. nov. 4. 21:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem ők vetették fel a következő kérdést.

A jelenlegi választási rendszer a baloldal szerint nem demokratikus, ezért hozzanak létre egy választási koaliciót melynek két feladata lenne. Megnyerni a választást majd megalkotni egy demokratikus választási törvényt, hiszen ők maguk sem demoratikus választással

kerültek a parlamentbe. Ezután a parlament feloszlatná önmagát és kiirnák a demokratikus választást.

Persze senki sem támogatta a javasatot, pedig ez lenne a korrekt eljárás.

2013. nov. 4. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!