Mit gondoltok a 4k-ról? Ők az új remény?
Patrióta baloldal?
Ez elég új dolognak számít manapság.
Mindenesetre érdekes párt.
Ha igazi baloldaliak és nem libsi baloldalik, mint a Libás , MSZP és társaik, akkor mindenképpen pozitív a véleményem róluk.
Nem vágom most melyik pártról van szó, van helyette másik amivel szimpatizálok (nem celebpárt), viszont már látom előre azokat a kommenteket, amelyek ezekből állnak:
- Úgyse nyerne, kicsi párt
- Úgyse tudják megcsinálni a programjukat (itt mindenki közgazdász a gyk-n)
- tapasztalatlanok
Az ilyen emberek miatt tart itt ez az ország. 23 év alatt 2 pártot voltak képesek megszavazni. Evolúciós zsákutca a fél ország iq szinten.
Bevallom fogalmam sem volt mi az a 4K.
Utána olvasgattam egy kicsit. (nem másztam bele, csak pár mondat erejéig olvasgattam belőle)
Ezeket tudtam meg, így hirtelen.
Idézem őket.
" Alapprogramja nem a 2010-es állapotokat kell visszaállítani, hanem egy új szintre kell léptetni a köztársaságot. A párt ezek után 2012. május 2-án tárgyalást kezdeményezett az LMP-vel." (megjegyzés: LMP elnöke: Schiffer András aki régen tagja volt a Bajnai Gyurcsány egykori mozgalmának.. Így nekem az Lmp nem más mint Bajnai és Gyurcsány seggnyaló pártja)
De maradjunk a 4k-nál
elnöke: Istvánffy András aki a következőket nyilatkozta:
" Bajnai nem elég baloldali nekik, ezért kormányzásra semmiképp nem szövetkeznének velük, legfeljebb csak az Orbán-rendszer leváltására."
Szinte mindenhol azt olvasom, hogy társul az LMP-vel..
Ezzel nekem ez a párt nem jelent semmit, már nem is érdekel..
Nem egy új párt kell ide hanem egy értelmes vezető.
Ahogy a nyirkai jóslat is mondja a kiskanász azt hiszi magasra jutott pedig csak a paprikajancsi süllyedt mélyre.
Ha jól emlékszem ők vetették fel a következő kérdést.
A jelenlegi választási rendszer a baloldal szerint nem demokratikus, ezért hozzanak létre egy választási koaliciót melynek két feladata lenne. Megnyerni a választást majd megalkotni egy demokratikus választási törvényt, hiszen ők maguk sem demoratikus választással
kerültek a parlamentbe. Ezután a parlament feloszlatná önmagát és kiirnák a demokratikus választást.
Persze senki sem támogatta a javasatot, pedig ez lenne a korrekt eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!