Megint egy lincselés?
Figyelt kérdés
Legjobb védekezés a lincselés, ugyebár.
Csodálkozom,hogy az Origo cenzúra nélkül lemerte írni.
2013. nov. 4. 10:59
1/12 anonim válasza:
Szanalmas, buta, alattomos, gusztustalan nepseg.
2/12 anonim válasza:
"amíg rá nem jöttek, hogy nincs okuk tartani tőle"
-reménykedem, hogy a "látnok" asszonynak lesz oka tartania a szigorú bíróság előtt.
Jó cikk. Azért, ha lassan is, de haladunk a probléma felismerésben.. Régebben ez a hír így szólt volna, mint egy komment írja:
"Gadnai romák hirtelen felindulásból felszántották a környező földeket, és kisgyermekeik jövőjére gondolva búzával, kukoricával, s egyéb zöldségfélékkel vetették be azt. Majd az utcákra vonultak, és munkahelyteremtést, valamit a kötelező népoktatást követeltek."
3/12 anonim válasza:
Első vagyok. Látom sokan lepontoztak. Remélem egyszer beköltözik a szomszédságukba néhány ilyen remek polgártárs :)
4/12 anonim válasza:
[őszintén én sem értem, ki pontoz itt le és miért? Talán a "járjon ön is lincselni" tanfolyam marketing szervezője?]
5/12 anonim válasza:
Éppen ezt nem vágom én sem. Nekik most bejön, hogy másokat lincselnek, vagy ők is lincselni járnak, vagy azt szeretnék, hogy egyszer jól megcsinálják a gyereküket egy ilyen támadás közben, vagy mégis mirefel a nagy lepontozgatás?
6/12 anonim válasza:
..vagy az nem tetszik, hogy VÉGRE elég tényszerűen le van írva a nagy büdös valóság..
8/12 anonim válasza:
hát hetes, ne hiányold a jelentéseiket, ráadásul pont ma...
9/12 anonim válasza:
Takarodjanak vissza Indiába, vagy el a Déli-sarkra.
10/12 anonim válasza:
Ha egy vadidegen ül a kocsiba biztos kinyírják szerencsétlent.Romák könnyen elvesztik a fejüket és olyankor nem tudnak mérlegelni.Azért van hogy sokszor pár száz forintért gyilkolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!