A DK-ban lévő emberek milyen nemzetiségűek?
Egy biztos: nem magyarok.
Tudom,hogy ezt szokás mondani mindenkire aki nem akar Nagy-Magyarországot meg nem nacionalista, de koránt sem ezen okok miatt jutottam erre a következtetésre.
(én ezt egyébként nem így gondolom, csak ha nem írtam volna le, biztos jött volna egy válasz,hogy csak azért mert ők nem nacionalisták)
De, amikor a román LIBERÁLIS(!!!) párt azt mondja,hogy elfogadhatatlan a székely autonómia...ÉS erre fel egy "magyar" párt azt mondja,hogy ez Románia belügye és nem kívánnak ezzel foglalkozni egy,egyébként több százezer magyart érintő kérdéssel...(ellenben ha a zsidókat vagy cigányokat kell védelmezni) akkor én erre a pártra a legnagyobb jó indulattal sem tudom azt mondani,hogy magyarok.
A liberálisokra mondjuk,hogy hülyék, "nemzetellenesek" stb és akkor azt látjuk,hogy a románoknál ilyen egy liberális párt, akkor mit mondhat egy nem liberális?!
Mert mindig az a válasz,hogy á ezek csak hülye libsik (a DK) és nem kell velük foglalkozni.
De nem mert a "hülye libsik" a románoknál megmondták a tutit, a román nemezt érdekeit képviselve, és ezt Magyarországon is megtehetnék a "liberálisok", de nem itt nem.
Liberalizmusra hivatkozva áskálódnak minden magyar érdek ellen, mivel ők nem magyarok, sőt inkább magyarellenesek.
(Azzal,hogy más nemzetiségűnek tartom őket nem zsidókra gondolok -mint ahogy hinnétek-, és fogalmam sincs,hogy mely más nemzet tagjai, de egy biztos hogy nem magyarok, és ezért nem értem,hogy mit keresnek ezek itt)
Látva milyen egy román liberális párt, szerintem a DK-t nem illeti meg a liberális jelző.De akkor ők mik?
"én pl. mit ártottam a magyaroknak?"
A balliberális párt, az egykori MSZP-SZDSZ intézkedéseire gondoltam.
Te, mint átlagpolgár semmit.
ja értem
én azonban nem tennék különbséget ilyen téren a különböző pártok és kormányok között
eltékozolták ezt a 20 évet
16-os
Liberálisnak lenni röviden és tömören annyi,hogy elfogadok másokat is és fogadjanak el engem is.
(persze ez a valóságban nem működik)
De ha ez a definíció nem megfelelő akkor, a lényeg,hogy nem sok köze van a 10 évesen a bányában és a liberalizmusnak egymáshoz.
A liberalizmus egyik fő eleme a kirekesztés ellenzése, így megnézném,hogy ebben a világban, mit szólnának ha én "szabadon kirekesztenék" egy cigányt azért mert ő cigány...
Továbbá a liberálisok pont,hogy nem szarnak le mindet, úgy mint ahogy te.
"Agyon vertek egy zsidót mert zsidó, de én liberális vagyok ezért le**arom"...ugye hogy nem így van?!
Tapasztalataim szerint a másként gondolkodókat "nem magyarnak", "nemzetellenesnek", idegenszívűnek" meg "hazaárulónak" nevezők saját magukat illetően meg vannak győződve arról, hogy micsoda hazafiak. Ez esetükben gyakorlatilag kimerül abban, hogy kocsijuk hátuljára Nagy-Magyarország matricát ragasztanak, árpádsávos zászlókat lengetnek, Kárpátia, Ismerős Arcok meg hasonló zenekarok koncertjein őrjöngenek, illetve a Jobbikra, vagy a Fideszre szavaznak. Ezen kívül az égvilágon semmivel nem tesznek többet saját hazájukért (a fentiekkel sem tesznek semmit), mint azok, akiket annyira lenéznek. A "nem magyar" liberálisok is elmennek vért adni, élelmiszert osztani a rászorulóknak, adakoznak magyar alapítványoknak, kimennek a gátakra segíteni árvíz idején, rengeteg adót fizetnek az államnak, részt vesznek közterek takarításában stb. Miközben nem hirdetik ordítva, mekkora magyarok, mindezzel valós értéket tesznek a közösbe és ez az, ami az országot jobbítja, előre viszi, nem a külsőségek. Ez az, ami számít, nem az, ki mit mond, vagy gondol saját magáról.
Nem vagyok liberális, igaz, véresszájú jobbos sem. A fentiekkel azt üzenem mindenkinek, aki minősíti a honfitársait, hogy előtte nézzen a tükörbe és tegye a kezét a szívére, hogy ő mit tett, mit tesz a hazáért, a többi emberért.
25-ös
"Tapasztalataim szerint a másként gondolkodókat "nem magyarnak", "nemzetellenesnek", idegenszívűnek" meg "hazaárulónak" nevezők saját magukat illetően meg vannak győződve arról, hogy micsoda hazafiak"
Pont az ilyen válaszok elkerülése végett kezdtem úgy a monológomat,ahogy...de most újra beírom: Tudom,hogy ezt szokás mondani mindenkire aki nem akar Nagy-Magyarországot meg nem nacionalista, de koránt sem ezen okok miatt jutottam erre a következtetésre.
Itt most a DK-ról van szó, nem pedig a liberálisoktól, nagyon elkanyarodtál a témától.
De azért válaszolok: az ilyen emberek azzal tesznek a hazájukért,hogy dolgoznak,adóznak, nem követnek el bűncselekményeket (ellenben azokkal akik azon embereket támogatják akik ezeknek az ellenkezőjét teszik: nem dolgoznak,lopnak,rabolnak)
S az szép és jó,hogy szemetet szednek, meg zsákot pakolnak (mintha ezt nem tennék meg a "jobbosok" ,de mindegy) de ha azt támogatja aki "eldobja a szemetet" akkor nem a hazáért tesz.
25.
Rajtam semmiféle külsőség nincs amiket emlegetsz.A zenei ízlésem is eltér.
Sőt, származásban sem vagyok teljesen magyar.Persze, nem cigány vagy zsidó a másik részem , mielőtt valaki megkérdezi.
Jónak mondható környéken lakom , vannak liberális helybéliek, akik miután megismertek minket, azt mondják rasszisták vagyunk, meg gonoszok meg még kitudja mik:D
(Bár én nagyon szeretem húzni az agyukat)
Nem vagyunk gonoszok, csak a többi hasonló környezetben élővel ellentétben, mi teljesen tisztában vagyunk, hogy mi folyik ebben az országban, főleg vidéken.
A liberálisok ezt nem képesek megérteni.
Ezért szoktam őket hazug , képmutató ,értékrend nélküli embernek tekinteni, akik nemhogy hagyják, de támogatják, hogy ez történjen a saját népükkel, a saját vérükkel.-
Ez az amiért nem szeretem őket.
Sok országban jártam, mindenütt ilyenek, lásd:multikulti liberálisok.
1. A DK nem egy liberális párt.
2. Attól még lehet valaki magyar, hogy ezt nyilatkozza.
3. Az, hogy valaki liberális, semmit nem mond el a hozzáállásáról a nemzet-kérdéshez. Az ideológia erre nem ad támpontot.
4. Szabadon kirekeszteni valakit azért nem liberális, mert akkor más szabadságát önkényesen elveszed.
5. Ugyanezért van köze a liberalizmusnak ahhoz, hogy nem dolgoztathatsz senkit rabszolgaként.
Vaddisznó minden, a magyarsághoz köthető dolgot mocskol és gyaláz, "saját" népének jelképeihez már ki bírna így viszonyulni? Nem elég hogy a szélsőségesen nemzetellenesek az Árpád-sávos zászlóra "náci és nyilas" jelképként tekintenek, mostmár ezt teszik a turullal is:
[ https://www.youtube.com/watch?v=E9NzjM3mnDw&feature=player_e..
24-es, alapvetően lesz9rom meghal-e egy zsidó (vagy más nemzetiségű ember, mert nem érdekel az emberek származása sem)
persze mondhatnám mennyire megráz ha mások meghalnak a föld túlvégén, de az hazugság lenne. nem ráz meg.
utoljára amikor szegény 11 éves Bencét kinyírta az g*nnyp1csa, éreztem haragot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!