Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK-ban lévő emberek milyen...

A DK-ban lévő emberek milyen nemzetiségűek?

Figyelt kérdés

Egy biztos: nem magyarok.

Tudom,hogy ezt szokás mondani mindenkire aki nem akar Nagy-Magyarországot meg nem nacionalista, de koránt sem ezen okok miatt jutottam erre a következtetésre.

(én ezt egyébként nem így gondolom, csak ha nem írtam volna le, biztos jött volna egy válasz,hogy csak azért mert ők nem nacionalisták)

De, amikor a román LIBERÁLIS(!!!) párt azt mondja,hogy elfogadhatatlan a székely autonómia...ÉS erre fel egy "magyar" párt azt mondja,hogy ez Románia belügye és nem kívánnak ezzel foglalkozni egy,egyébként több százezer magyart érintő kérdéssel...(ellenben ha a zsidókat vagy cigányokat kell védelmezni) akkor én erre a pártra a legnagyobb jó indulattal sem tudom azt mondani,hogy magyarok.

A liberálisokra mondjuk,hogy hülyék, "nemzetellenesek" stb és akkor azt látjuk,hogy a románoknál ilyen egy liberális párt, akkor mit mondhat egy nem liberális?!

Mert mindig az a válasz,hogy á ezek csak hülye libsik (a DK) és nem kell velük foglalkozni.

De nem mert a "hülye libsik" a románoknál megmondták a tutit, a román nemezt érdekeit képviselve, és ezt Magyarországon is megtehetnék a "liberálisok", de nem itt nem.

Liberalizmusra hivatkozva áskálódnak minden magyar érdek ellen, mivel ők nem magyarok, sőt inkább magyarellenesek.

(Azzal,hogy más nemzetiségűnek tartom őket nem zsidókra gondolok -mint ahogy hinnétek-, és fogalmam sincs,hogy mely más nemzet tagjai, de egy biztos hogy nem magyarok, és ezért nem értem,hogy mit keresnek ezek itt)

Látva milyen egy román liberális párt, szerintem a DK-t nem illeti meg a liberális jelző.De akkor ők mik?

2013. okt. 27. 19:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
36%

NEM magyarok

ez a lényeg

miért nem alakítasz vmi bizottságot, és mondod meg mindenkiről magyar e vagy sem

jó lenne már végre tisztázni azt, ki magyar és ki nem

fel kellene állítani vmi szabályt is erre, hogy ne hetente változzon, hogy éppen ki nem magyar.

legyen az: aki nem abban hisz amiben én, nem magyar

2013. okt. 27. 21:10
 12/32 anonim ***** válasza:
ám a székelyek látom magyarok
2013. okt. 27. 21:11
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
tehát aki úgy viselkedik és olyanokat mond mint a déká az akkor sem magyar ha esetleg talán magyar
2013. okt. 27. 21:12
 14/32 anonim ***** válasza:

Jobbikosok, csak nektek, tessék egy igazi magyar!

http://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8

2013. okt. 27. 21:21
 15/32 A kérdező kommentje:

Az vagy aminek tartod magad.

Aki pedig magyar az magyar érdekeket képvisel és magyarként viselkedik, és első a saját nemzete és aztán a többiek.

(Te inkább a szomszéd gyereknek adnál enni vagy a sajátodnak?)

A DK nem képvisel magyar érdekeket, nem a magyarok érdekeit védik és fontosabbak nekik más népek jogai mint a magyaré.

Ettől fogva ők nem lehetnek magyarok.

2013. okt. 27. 21:21
 16/32 anonim ***** válasza:
59%

az a baj, hogy ti nem értitek a liberalizmus lényegét, pedig emiatt írhatsz ide, és nem kellett tök meztelenül 10 évesen egy bányában kúsznod-másznod, van net, ahol azt írsz amit akarsz, még hülye kérdéseket is feltehetsz, másokat kirekeszthetsz, és ezért nem dugnak börtönbe, nem ölnek meg.

a liberalizmus lényege, hogy hagyod a másikat élni, nem szólsz bele a dolgába, nagyon okosan. alapvetően sz9rsz midenre

én pl. liberálisnak tartom magam, bár néha próbára teszitek a türelmem hogy el tudjak titeket viselni

de alapvetően nem érdekel, hogy éltek-e, haltok-e, nem érdekelnek a székelyek sem, tőlem mindenki ott d8gölhet meg ahol akar. :)

én nem vagyok egy vátesz vagy Jézus, hogy megváltsam a világot

max szeretnék nyugiban élni, és azt akarom, hogy a sok politikus hagyjon békén élni, és boldogulni, ne fojtson meg a különböző elb9szptt intézkedéseivel, ne kúrja el az ország gazdaságát, és az adómat ne lopja szét, ne alapítson maffiát, ehelyett legyen rendőrség, normális egészségügy és oktatás, ahol modern dolgokat tanulnak az gyerekek, 12 évesen már beszélnek angolul és hasonlók.

szerintem egyébként ti sem akartok mást.

és belül magyar maradok akárki akármit mond, és meghatódom ha hallom a himnuszt, igaz nem verem a mellem, hogy mekkora magyar vagyok, nem rakok ki nagy-magyarország matricát, kokárdát, nem húzok mentét, mert nekem nem a külsőségek számítanak, nem kell magamnak bizonyítanom a magyarságom, mert tudom a szívemből, hogy az vagyok.

és igen leszarom, sőt rühellem az összes politikust, ők vannak értem és nem fordítva, épp ezért sosem fogom megérteni azt a rajongást mit egyesek művelnek.

2013. okt. 27. 21:24
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

ja kérdező, én vagyok az első, nem az állam.

az állam van értem, nem én az államért

majd egyszer erre magad is rájössz, mennyire nem kapsz azért semmit, mert fontosabb az állam, a cég, mint te magad. ugyanis érted csak te teszel meg bármit, senki más. senkit nem érdekel az egyéni boldogulásod, sem a cégedet, sem az államodat, sem az országgyűlési képviselődet, sem Orbán Viktort. De látod Orbán tudja ezt, semmi más nem is érdekli, mint az egyéni boldogulása. Ő már megtanulta ezt.

2013. okt. 27. 21:28
 18/32 anonim ***** válasza:

Egyelőre még én mondom meg ki magyar, s ki nem!

Úgyhogy hátrább az agarakkal, mert kenyértörésre viszem a dolgot!

A DK-t még vizsgálom, bár náluk kilóg a lóláb.

A székelyekkel nem tudok zöld ágra vergődni, mert van köztük, aki amellett kardoskodik, hogy ő nem magyar, hanem székely... Kemény dió!

2013. okt. 27. 22:27
 19/32 anonim ***** válasza:

azért tapasztaltam egy-mást én is, meg szoptam eleget

pont, hogy azt mondom nem osztom az észt

hitelből meg nem vettem lakást, pont azért, mert mondjuk 10 év után beüt a krach akkor mehetek a híd alá, hiába fizettem

2013. okt. 27. 22:28
 20/32 anonim ***** válasza:

"de közvetett módon eléggé , elég sokat ártottak a magyaroknak."

én pl. mit ártottam a magyaroknak?

2013. okt. 27. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!