Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért voltak többen Orbánon...

Miért voltak többen Orbánon és a fideszes Békemeneten, mint Bajnai és Mesterházy beszédén?

Figyelt kérdés

Azt hittem mi vagyunk többen, akik utálják Orbánt zsigerből. Nekem úgy tűnik ezen az oldalon is mindenki jobbikos vagy Orbán utáló. Tényleg ennyire impotensek lennénk?

Én legalább 5 havert vittem magammal és kiabáltuk, hogy "Összefogást! Összefogást!". Jó is volt nagyon!

2013. okt. 25. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Mert a Fidesznek van közpénzből utaztatni az embereket a baloldalnak és a Jobbiknak erre nincs lehetősége.

Mellesleg kíváncsi lettem volna arra, hogyha nyíltan baloldaliként elmegyek a Békemenetre részt vehetnék-e rajta? Hiszen békét akarok...

2013. okt. 25. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
43%

1.az emberek félnek, ezért enm mentek ki szemályesen a tüntetésre, de le akarják váltani orbánt.

2.a fidesz fizetett lenygel román kitudjakinek még külföldi turistáknak hogy ott álldogáljanak. a mi pénzünkből 3 napig vendégelték őket. buszköltség, étkeztetés. hogy vajójában ebből mennnyi volt magyar, enm tudni.

3. az emberek többsége nem gondolkodik, és ha érzi is, a nemzeti máz miatt lenyeli orbán intézkedéseit, és persze ott vannak akik jól jártak.

"Mert Bajnainak és Mesterházynak túlynomó részt vidéki nyugdíjasok a támogatói, akik ikszelni elmennek, de tüntetni nem."

van benne igazság, bajnai visoznt kevésbé az idősek pártja.

"Szánalmasan nevetséges volt az ellenzék. 2 napja rajtuk röhögök és az összef@sáson."

igen, ez tipikus fideszes hozzáállás. míg orbán arról szónokol hogy nektek magyaorknak semmi se jó, addig az ellenzék elismeri a fideszszavazókat is magyaroknak.

ez jól tükrözi a mentalitásbeli különbséget a 2 nézet között és ez látszik a szimpatizánsokban is.

2013. okt. 25. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:

"Összefogást! Összefogást!"

Mi van te b#rom Gyursányra kell halgatni, aki csak egy qrva szájhõs, politikailag meg 1 senkiháza. De hát vannak sajnos ilyen szar alakok akik még mindig hisznek Qrcsányban és az egész qrva balloldalban( talán kivétel a Bajnai).

Hajrá Jobbik!!! (2018)

2013. okt. 25. 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Orbánt utálod és Bajnait életeted? Nem vagy képben nagyon, hogy ugyannak a hatalomnak dolgoznak. Még mindig egy színjáték foglya vagy. ........

-paff homlokára csap-

és hajrá Jobbikot kiált.

2014. márc. 30. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!