Miért voltak többen Orbánon és a fideszes Békemeneten, mint Bajnai és Mesterházy beszédén?
Azt hittem mi vagyunk többen, akik utálják Orbánt zsigerből. Nekem úgy tűnik ezen az oldalon is mindenki jobbikos vagy Orbán utáló. Tényleg ennyire impotensek lennénk?
Én legalább 5 havert vittem magammal és kiabáltuk, hogy "Összefogást! Összefogást!". Jó is volt nagyon!
Valószínűleg(?) azért, mert oda vidékről nagyon sok embert vittek busszal ingyen, sőt állítólag külföldről is. Szerintem az ott lévők jó része csak városnézni jött. :)
(De konkrét infóim nincsenek, csak hallomásból tudom.)
"kiabáltuk, hogy "Összefogást! Összefogást!""
Akkor miattatok égett Mesterházy feje? :DDD
Nekem is feltűnt, hogy ezen az oldalon tényleg vagy liberális Orbán ellenesek vagy Jobbikosok.
Orbánék jobban tudnak mozgósítani.
A Jobbik szimpatizánsai meg inkább vidékiek ,nem mennek fel csak ezért Budapestre.
Mert a baloldali szavazók többsége már nem tápászkodik fel a járókerettel, csak azért mert holmi politikusoknak csápoljon, a Jobbiknak meg nincs túl nagy bázisa a fővárosban és pénze sincsen a híveit, vagy az esetleges létszámnövelőket felutaztatni.
A Fidesznek meg mindkét lehetőség adott, van olyan hathatós szavazórétege, aki képes egyedül felállni a székéből, illetve anyagi forrása, hogy vidéki, vagy akár külföldi támogatóit felhozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!