Ki az, aki szerint túl sok a magyar politikai életben a zsidó származású, etnikájú, úriember?
"Érdekes hogy minden politikai oldal találkozgat Tom Lantossal, aki köztudottan egy spekuláns és támadást intézett a Ft ellen is."
Tom Lantos konkrétan halott, 2008 februárja óta.
Tom Lantos a 80-as években, amikor Románia az USA puszipajtása volt, az erdélyi magyarokat érő atrocitások miatt Románia ellen lobbizott és sikerült elérnie, hogy a nyugat kiközösítse az addig kedvelt Ceausescut. Később Tom Lantos a magyar és román NATO-csatlakozás mellett lobbizott. El nem tudom képzelni, mi a baja egyeseknek vele. Ja, tudom. Az, hogy zsidó volt.
"ahogy az ingatlan piaci résztvevők egy jelentős része is."
Ha van lakásod, akkor te is ingatlanpiaci résztvevő voltál egyszer, úgyhogy ezt se misztifikáld túlságosan.
A többi paranoid tökfejségeddel most nincs kedvem foglalkozni, nem vagyok se pszichiáter, se gyógypedagógus.
nekem mindegy, hogy zsidó vagy nem zsidó, felőlem lehet magyar is vagy jamaikai, aki akadályozza azt, hogy átlag dolgozó magyarként normális körülmények között éljek, és ne számolgassam már hó közepén az aprót, azokat mindet betenném minimálbérrel valami borsodi vagy szabolcsi lakótelepre(lehetőleg olyanba, ahol hőn szeretett cigányaikból jó sok van, csak a hozzájuk illő szomszédság kedvéért)...
egy nem átlag jobbikos
Előző vagyok.
Csak halkan jegyzem meg, hogy politikusaink között is vannak már, csak egyelőre lapulnak. Úgy hallottam, több lakópark is épül nekik itt Magyarországon. A szingalézeknek.
13:26- os!
lebuktál gazember! te bizony egy szingaléz vagy, csak álcázod magad - de közelg az igazság órája!
egy igazmagyar soha nem írja, hogy "Magyar termőföldeket" hanem Magyar Termőföld.
ugyanígy a Magyar Ipar és a Magyar Ember is nagybetűvel írandó!
reszkess gaz spion, mert eljő éretted rövidest a pincérgárda, oszt' akkor már késő lesz síránkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!