Ki az, aki szerint túl sok a magyar politikai életben a zsidó származású, etnikájú, úriember?
Á, szóval te írogattad ki ezt a rakat zsidózó kérdést.
Hehe, nem ezt hallani fura egy jobbikos szájából, hanem azt, hogy minket hajt a gyűlölet. Tudtom rajtatok kívül senki sem gyűlölködik. És hogy mi lennénk tudatlanok? Drága, te még írni sem tudsz helyesen, gigaóriásnagy magyar létedre.
Bocsánat de miért kezdtétek zsigerből ócsárolni a jobbikot és szimpatizánsait,amikor szó nem volt a kérdésben róluk!Az ők szoktak zsidózn
Egyetértünk.
Csak azt nem értem hogy mivel bántottam meg a zsidókat, a kérdésemmel?
Minden országnak van parlamentje, legalábbis nem tudok olyat akinek nincs, és ott vagy sok a zsidó vagy kevés vagy nincs. De mi a baj azzal hogy megkérdezem? Nem fér a fejembe hogy mitől szent tehenek, akikről kérdezni sem lehet!
Bocsánat, de te nem arra voltál kíváncsi, hogy számszerűleg hány zsidó képviselő van a parlamentben, hanem konkrétan rákérdeztél, hogy ki szerint túl sok.
Legalább ne tagadnátok amit gondoltok. Bár ez legalább annak a jele, hogy tudjátok, nem jó amit tesztek, ezért letagadjátok.
Nem!
Én sok kérdést írok, de inkább gazdasági, vagy egyéb más jellegűeket.
Nem vagyok rákattanva a zsidókra, csak érdekelt hogy mások szerint sokan vannak-e a mi parlamentünkben vagy sem. És nem értem, mitől gyűlölködő a kérdés?
Nem érzem magam hatalmas magyarnak, mert sokat voltam külföldön, és ha nem tudom fenntartani itthon az életszínvonalamat, akkor el kell hogy menjek ismét. Persze nem kellene a vesszőkbe belekötni, mert nem sok értelmét látom, persze ha ez a hobbid, engem nemshafhar.
Ez is érdekel és az is.
Legyünk őszinték végre, a mi parlamentünkön kívül nem sok törvényhozó testület rendelkezik az arányait tekintve ennyi zsidóval. Ezért teljesen jogos a kérdés, szerintem. És ha valaki számszerű adatot tud mondani, amit álmomban sem remélek, azt külön megköszönném.
Mégis megmondanád, mit számít ez?
Nem mindegy?
Legyél szíves az alapján megítélni egy politikust, hogyan dolgozik, ne az alapján, hogy mit vall/nem vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!