Ki az, aki szerint túl sok a magyar politikai életben a zsidó származású, etnikájú, úriember?
szerintem nem konkrétan a vallásra akart kitérni ezzel kérdezőnk, hanem arra, hogy mégis kik irányítják az országot. olyanok, akik az országot KÉPVISELIK, vagy olyanok, akik ELADJÁK.
kérdésedre a válasz: szerintem igen, túl sok.
A Lobbik Oroszországért Mozgalom abba fog belebukni, hogy gyorsan visszataszítóvá válik az idióta zsidózásuk és cigányozásuk meg az a hihetetlen agresszivitás
Esküszöm hogy nem értem miről beszélsz.
Csak nézd végig az írásokat ebben a kérdésben.
Ki az aki szitkozódik, vagy durván beszél, látsz köztük Jobbikost?
kedves kérdező!
te itt úgy zsidózol, hogy megpróbálsz úgy csinálni, mintha nem zsidóznál...
tudod, kedves barátom, úri társaságban, ha valaki fingik, a többiek "nem veszik észre" - de attól még büdös van...(és azt is tudják, hogy ki volt)
te most halkan pukiztál egyet, és azt hiszed, hogy nem nem vettük észre... tévedsz
"Ki az aki szitkozódik, vagy durván beszél, látsz köztük Jobbikost?"
Nem kell ez a jellegzetes jobbikos álszenteskedés, torkig vagyok vele.
Egyik pillanatban még vígan mondogatjátok, hogy "orkok", "retkek", "kajmánok", "biboldók". A következő pillanatban kikérik magatoknak, hogy rasszisták lennétek. Mire jó ez az átlátszó képmutatás?
"Engem pl. igenis érdekel, hogy milyen emberek befolyásolják döntéseikkel a mindennapi életemet."
Képzeld, engem is! Pl. örülök, ha nem idióták, hanem intelligens emberek vannak korményon. Vagy relatíve tisztességesek és nem enyveskezűek. Vagy szorgalmasak és nem lusták. Ennek megfelelően azt várom el a politikától és a többi állampolgártól, hogy teljesítmény és érdemek alapján ítélje meg az embereket és válassza a vezetőit, ne valamilyen értelmetlen szempont szerint, pl. az alapján, hogy ki milyen származású vagy vallású.
Gyerekek, nagy baj van a felfogásotokkal!
Én politikai életről és nem parlamentről beszéltem, az pedig nem ugyan az.
Nem kell valakinek a parlamentben lenni hogy befolyásolja az életünket.
Érdekes hogy minden politikai oldal találkozgat Tom Lantossal, aki köztudottan egy spekuláns és támadást intézett a Ft ellen is. De persze a véleménye fontos.
A bevásárló központok urai is egy fajta népcsoporthoz köthetőek, ahogy az ingatlan piaci résztvevők egy jelentős része is. Teljesen nyilvánvaló hogy a parlamentben is azok az emberek kavarnak a legtöbbet a kik ezzel az idegen nagytőkével, vannak kapcsolatban vagy rokonsággal., annyi kárt okoztak már mint egy háború. Elég volt szerintem hogy ezek az emberek befolyásolják a magyar gazdasági élet alakulását, mert káros.
Nem keresek összeesküvéseket de nézd meg hogy parlamenten belül kik osztják a lapokat, a gazdaságban kik gerjesztik a korrupciót, kik a haszonélvezői ennek az egésznek, kik állnak támaszként a médiában a hátuk mögött. Rájössz te is ha nem vagy naiv hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!