Titeket nem zavar Orbán MILITARISTA dumája?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 15:27
1/21 anonim válasza:
Nem zavar a MILITARISTA dumája, ugyanis nem vettem eddig észre, hogy MILITARISTA dumája lenne.
2/21 anonim válasza:
Nagyon gáz vagy kérdező, menj vissza a Libajnaidhoz tányért nyalni.
4/21 Shai-Hulud válasza:
Hát mi tagadás, nem ártana végre BÉKÉT KÖTNI.
Ha megnézed, Orbán folyamatosan hadakozik valaki ellen, mindig kreál újabb és újabb ellenségképeket.
Csak mostmár túl sok a hadi sérült az országban, lassan az évek óta tartó "forradalom" helyett az országépítésre kellene koncentrálni.
5/21 anonim válasza:
Engem zavar. Miért akar állandóan harcolni?
6/21 A kérdező kommentje:
Hülye ócska, bugyuta duma. Biztos a vallásos-kiképző szájkarate tanfolyamon tanulta. A papok is ijesztgetnek Istennel. :)
2013. okt. 24. 15:47
7/21 anonim válasza:
Kérdező, két dolgot tudok elképzelni:
1: Fogalmad sincs a militarizmus definíciójáról.
2: Provokátor vagy.
8/21 A kérdező kommentje:
7: érvelj, ne engem sértegess. Nem megy? Nehéz gondolkodni? EGyszerűbb benyelni kritika nélkül a hülyeséget?
2013. okt. 24. 15:50
9/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, ezt én is mondhatnám. Érvelj, idézz, linkelj. Mert hogy én még Orbántól nem hallottam militarista dumát, az biztos (Hozzáteszem, nem kedvelem).
10/21 anonim válasza:
Hitler vagy te! Nem Orbán!
Te kommunista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!