Titeket zavar KIZÁRÓLAG az, hogy cigány, ha minden más oké?
A kérdésem a következő, nem árulom el, hogy én mit gondolok a kérdésről, mert befolyásolna:
Ti, ha bementek egy boltba/pékségbe/fodrászüzletbe, ahol egy fiatal, ápolt huszonéves csaj van, aki teljesen intelligens stílusban beszél, nem abban a jellegzetes cigány hangsúllyal, és stílusban, hanem mint bárki más, átlagos, érettségizett ember, ápolt a megjelenése,és semmi más nem is utal a cigány származására, csak a barnás bőrszíne, és fekete hajszíne, akkor tényleg KIZÁRÓLAG emiatt nem mentek be kenyérért/hajat vágni?
Szerintem ezt sokan nem tudják elképzelni, mert alig találkoznak ilyen jelenséggel.
Viszont én találkoztam már néger eladóval, meg orvossal is.
Semmi gondom nem volt velük. Egyik kiszolgált, másik meg buszon tartotta nekünk az előadást vicces dolgokról, mi meg röhögtünk. Nála pl azt éreztem, bár ilyen mentalitású lenne az összes magyar.
Nem zavar. Sok nem cigány eladó is koszos, vagy éppen nagyon bunkó.
De felénk azoknak is barnás a bőre és fekete a haja, akiknek az ősei kunok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!