Tényleg így kell gondolkodni?
Kétlem, hogy a magyar pártok egyike is képviselne akármilyen értékrendet.
Hülye nácik!
Szerintem azért mert amikor elmész szavazni valamelyik párt mellé be fogod húzni az X-et. Ha nem mész el szavazni akkor szerintem szembe köpöd a jogállamiságot és a demokráciát, illetve elveszted a jogod a későbbi hőbörgésre, hiszen nem tettél ellene semmit. Emiatt lehetsz te semleges, valamelyik pártot fogod erősíteni attól függetlenül, hogy a nyilvánosság előtt ezt nem vállalod fel.
Egy Jobbikos.
Igen, tényleg így kell gondolkodni akkor, ha azt szeretnéd, hogy gyűlöljenek. Ez valami mazochista tulajdonság nálad?
Ha valóban kérdést tennél fel, ha kíváncsi is lennél a válaszra, és ez a kérdésedből kiolvasható lenne - döbbenet - értelmes válaszokat is kapnál. No de addig: próbálják kielégíteni az igényeidet.
Szerintem valami olyan oka lehet, hogy ha az ember teljesen független, akkor nem fog 4 hosszú bekezdésben a szabadidejében 1 db pártot folyamatosan ócsárolni.
Az embernek akkor van erre motivációja, akkor áldozza erre a szabadidejét általában, ha ösztönzi őt valamilyen ideológia vagy párt megvédése, illetve támadása.
Ez az ösztönző erő sok esetben az, hogy azt akarja az illető, hogy a saját pártja nyerjen. Sokan emiatt más pártok lejáratására áldozzák a drága idejüket, azt remélve, hogy ez előrébb juttatja a sajátjukat.
Persze sok embert csak a mindennapi rossz életkörülmény elpanaszolása motivál, és nekik kevés közük van pártok iránt érzett kötődéshez, de ez itt írásban nehezen különböztető meg egyéb próbálkozásoktól, ezért gyakran szegény panaszkodót is egy bizonyos párthoz sorolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!