Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar emberek! Számotokra mi...

Magyar emberek! Számotokra mi volt a mai nap csúcspontja, a Békemenet vagy Orbán Viktor ünnepi beszéde a Hősök terén?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon tudom eldönteni, ugyanis mindkettőt nagyon élveztem. A Békemenet a nevéhez méltóan békés volt, nem volt képes megzavarni semmilyen baloldali provokátor sem az eseményt. Orbán Viktor ünnepi beszédét élőben hallgatni pedig felemelő érzés volt, ilyen jó ünnepi beszédet rég hallottam.

2013. okt. 23. 21:16
1 2 3
 21/23 Macungo ***** válasza:

"Ez már rég nem 56-ról szól,hanem a mocskos politikájukról."

A békementet meg nem Orbán dicsőítéséről szól.

2013. okt. 24. 19:15
 22/23 anonim ***** válasza:

"A békementet meg nem Orbán dicsőítéséről szól."

Ezt te se gondolod komolyan. "Szeretünk Viktor", "Orbán az élő Isten", stb stb.

2013. okt. 24. 21:49
 23/23 Macungo ***** válasza:
0%

Hát nem utálják azok akik ott vannak, de nem miatta mennek ki. Hanem, hogy megmutassák, hogy egyetértenek a kormánynyal és az intézkedéseivel.

De nem ezeket figyelmenkívül hagyva mint egy popsztárt éltetni akarják és csak és kizárólag ezért mennek. Az elsőbékemeneten kinn voltam és akkor az EU nyomása ellen tiltakoztunk, ott se vol Orbán még is több százezren voltunk. De komolyan gondolom... Én ott voltam a többség nem éjen Orbánozik engem kifejezetten idegesít... Jó jó szeretjük meg tiszteljük, de elég, hogy meghalgatjuk, nem kell ordibálni neki..

Ő a miniszterelnökünk a szolgálóink elnőke :) Tudom, hogy ezt sugalják, hogy valamilyen módon kicsinyítsék a békemenet jelentőségét, vagy kifigurzzák, vagy kétségbe vonják az ott lévők értelmi képességét.

Ha a Baloldalt ennyire zavarja ez az "istenítés", minek erőlködik a saját táboránál hasonló tömegek mozgósításán..

Elég kicsinyes oka van az irigység és a félelem attól, hogy nem nyernek a választásokon és nem tudják majd azt mondani csalt a Fidesz, mert ezek az emberek önként és dalolva kiálnak majd a kormány mellett akkor is, ha ezzel vádolják majd..

Márpedig tudjuk ez a cél.

2013. okt. 25. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!