Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar emberek! Számotokra mi...

Magyar emberek! Számotokra mi volt a mai nap csúcspontja, a Békemenet vagy Orbán Viktor ünnepi beszéde a Hősök terén?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon tudom eldönteni, ugyanis mindkettőt nagyon élveztem. A Békemenet a nevéhez méltóan békés volt, nem volt képes megzavarni semmilyen baloldali provokátor sem az eseményt. Orbán Viktor ünnepi beszédét élőben hallgatni pedig felemelő érzés volt, ilyen jó ünnepi beszédet rég hallottam.

2013. okt. 23. 21:16
1 2 3
 11/23 netbakter ***** válasza:
95%
A műszak utáni sör.
2013. okt. 23. 22:04
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Csúcspont? Elképesztő, hogy még mindig vannak, akik képesek felvonulni és Orbánt dicsőíteni! A beszéde pedig csak öntömjénezés volt,tele hazugsággal.

A többiekét már meg sem hallgattam.

Már évek óta az ünnepek nem ünnepek, hanem pártcsatározások.

A Horthy korszakban jártam iskolába. Akkor is több párt rendszer volt. De a pártok csak a választások előtt tartottak kortesbeszédet, nemzeti ünnepeinken NEM.

Március 15.-én a szónokok a márciusi ifjakról, a 12 pontról a Pilwax-közben történtekről, Táncsics kiszabadításáról beszéltek, és elszavalta valaki a Nemzeti dalt. Elénekeltük a Himnuszt és a Szózatot.

Aug. 20.-án a téma Szent István és az államalapítás volt, okt. 6.-án pedig az aradi vértanúkra emlékeztünk. Soha nem volt szó az aktuálpolitikáról, vagy a pártokról.

Akkor ünnepelnénk méltóan az ünnepeinket, ha ma is így tennénk.

2013. okt. 23. 22:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük neked kedves kérdező az esti propagandát, enélkül aludni se tudtam volna.
2013. okt. 23. 22:19
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
29%-os nem szólt hozzá. Gyanús. A kérdező maga lehet a 29%-os :)
2013. okt. 23. 22:54
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
Kedves kérdező (aki szerintem a 29%-os), nagyon örülök, hogy életed legboldogabb napja volt a mai. Orbán Viktort élőben látni a Hősök terén október 23-án egy életút csúcspontja lehet. Innentől fogva már biztos lehetsz, hogy nem éltél hiába, bármi is jöjjön a későbbiekben :)
2013. okt. 23. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem is csodás napom volt, bár a meneteket meg gyűléseket meg fene tudja miket ügyesen elkerültem, amennyire tudtam, a tévét meg eszem ágában se volt bekapcsolni este. Korábban mindig figyeltem a politikai beszédeket, de már olyan szinten unalmas és színvonaltalan az egész politikai közélet, hogy az embernek herótja van. Hogy utána a nagytudású politológusok még képesek órákon át elemezni a hülyeségáradatot, az egyszerűen a vicc kategória. Hát könyörgöm, a politikusok is magyarul beszélnek, akinek van egy csöpp esze, az csak érti politológus nélkül is a dolgot.
2013. okt. 23. 23:23
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
Vona Gábor beszéde.
2013. okt. 24. 00:10
 18/23 Macungo ***** válasza:
53%

"Csúcspont? Elképesztő, hogy még mindig vannak, akik képesek felvonulni és Orbánt dicsőíteni! A beszéde pedig csak öntömjénezés volt,tele hazugsággal"

Képzeld még van ennél több olyan ember is aki ki ment volna, de nem tudott az Orbánt "dicsőíteni"...

Birom, hogy sokan írják, hogy nem néztek TV-t meg nem érdekli a politika, de azért ilyen kérdésekre válaszol..

2013. okt. 24. 09:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Orbán az első és utolsó beszédét mondta el a Hősök terén. Mindkettő ugyanarról szólt, csak az elsőt ő írta, a másodikat neki írták. Kinek nem elég csúcspont ez?
2013. okt. 24. 10:36
 20/23 anonim ***** válasza:

"Birom, hogy sokan írják, hogy nem néztek TV-t meg nem érdekli a politika, de azért ilyen kérdésekre válaszol."

Attól hogy nem nézek TV-t,miért ne lehetne ilyen kérdésekre válaszolni?

Ez már rég nem 56-ról szól,hanem a mocskos politikájukról.

2013. okt. 24. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!