Magyar emberek! Számotokra mi volt a mai nap csúcspontja, a Békemenet vagy Orbán Viktor ünnepi beszéde a Hősök terén?
Csúcspont? Elképesztő, hogy még mindig vannak, akik képesek felvonulni és Orbánt dicsőíteni! A beszéde pedig csak öntömjénezés volt,tele hazugsággal.
A többiekét már meg sem hallgattam.
Már évek óta az ünnepek nem ünnepek, hanem pártcsatározások.
A Horthy korszakban jártam iskolába. Akkor is több párt rendszer volt. De a pártok csak a választások előtt tartottak kortesbeszédet, nemzeti ünnepeinken NEM.
Március 15.-én a szónokok a márciusi ifjakról, a 12 pontról a Pilwax-közben történtekről, Táncsics kiszabadításáról beszéltek, és elszavalta valaki a Nemzeti dalt. Elénekeltük a Himnuszt és a Szózatot.
Aug. 20.-án a téma Szent István és az államalapítás volt, okt. 6.-án pedig az aradi vértanúkra emlékeztünk. Soha nem volt szó az aktuálpolitikáról, vagy a pártokról.
Akkor ünnepelnénk méltóan az ünnepeinket, ha ma is így tennénk.
"Csúcspont? Elképesztő, hogy még mindig vannak, akik képesek felvonulni és Orbánt dicsőíteni! A beszéde pedig csak öntömjénezés volt,tele hazugsággal"
Képzeld még van ennél több olyan ember is aki ki ment volna, de nem tudott az Orbánt "dicsőíteni"...
Birom, hogy sokan írják, hogy nem néztek TV-t meg nem érdekli a politika, de azért ilyen kérdésekre válaszol..
"Birom, hogy sokan írják, hogy nem néztek TV-t meg nem érdekli a politika, de azért ilyen kérdésekre válaszol."
Attól hogy nem nézek TV-t,miért ne lehetne ilyen kérdésekre válaszolni?
Ez már rég nem 56-ról szól,hanem a mocskos politikájukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!