Mi a véleményetek a különböző pártok mai "teljesítményéhez"?
Gyurcsány hozta a formályát, torpedózza az MSZP-t, hogy juttassák be a parlamentbe és ezzel tovább zuzza az összefogást a baloldalon.
Köszönjük Fletó. A békemenet kitett magáért Orbán amennyit hallottam, szokásos jó szónok és legalább beszélt az 56-osokról...
Orbán óriási szónok (bár a szavahihetősége felől kétségeim vannak, bár ez minden politikusra jellemző :))) )
Vona is nagyon jó beszédet tartott szerintem
Baloldali beszédek katasztrófák voltak. Nem mintha bármelyik párt rendezvényének célja nem a propaganda lenne, de az tényleg szégyen '56-ra... De ettől függetlenül is röhelyesek voltak...
Többit nem néztem/hallgattam meg, bár ezeket se tudom hogy minek...
Fidesz: egész korrekt volt, politizált is rendesen, de azért 56-ról is megemlékeztek.
Együtt: Bajnai kb úgy szónokol, mint egy zsák krumpli élvezhetetlen beszéde volt és szerintem még ő sem hiszi el, amit mond.
DK: Gyurcsány a szokásos volt, én komolyan őt bírom, mintellenzéket, mert nagyon vicces, remélem sokáig ellenzékbe marad.
MSZP: Mesterházinak nehéz feladata volt kiállni a "felbőszült" tömeg elé, ezt a feladatot nem is nagyon sikerült neki teljesítenie felolvasta kis szövegét és lelépett. Őszintén egy szót nem tudnék felidézni belőle.
LMP: nem hallottam róluk, valahol ünnepeltek, kimaradtak a nagy baloldali tüntiből, jól tették
Jobbik: Róluk sem hallottam sokat, traktorokkal vonultak, nem balhéztak, jól tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!