Miert valasztja a kisebbseg azt a megoldast hogy lazonganak mert szerintuk nyakukon a "naci sereg", ahelyett hogy inkabb megprobalnanak beilleszkedni a tarsadalomba?
Az idiota, nyugodtan alvoknak! Ezt nem EN mondtam!
Nem te mondtad, hanem Simon Peresz.
Egy zsidó.
A zsidók ugye irtó gonosz lények, többek között hazudnak is. Kivéve Simon Pereszt, aki ebben a pillanatban csakis a színtiszta igazat mondja, minden költői túlzás nélkül. Igaz ugyan, hogy a Magyarországra érkező külföldi befektetéseken belül 1% alatt van az izraeli tőke aránya, és igaz ugyan, hogy a ti rögeszmétek szerint a zsidók megbízhatatlan csalók, DE ha Simon Peresz azt mondja, hogy felvásárolták Magyarországot, az csakis igaz lehet, ugye?
Olyanok vagytok, mint egy szekta, aminek a szent könyve ez a Simon Peresz idézet. Bármiben szabad kételkedni, csak Simon Peresz Szentséges Igaz Idézetében nem.
Az ország egészséges 99%-a számára Simon Peresz mondása az, ami: hetvenkedés, nagyotmondás. Számotokra pedig nagy igazság, amire oda kell figyelni, amit kötelező olvasmánnyá kell tenni, amit hirdetni kell mindenfelé. Irtó szánalmas és vicces társaság vagytok. Azt hiszitek, hogy utáljátok és ellenzitek a cionistákat, valójában beléjük vagytok szerelmesedve. Simon Pereszek nélkül nem lenne tartalma az életeteknek :))
"Nem. Simon Perez ezt mondta es en meg UGY latom hogy igaz. Vagy TE ugy gondolod hogy a zsido mindig igazat mond csak a Simon Perez most hazudik ???"
Nem. Én nem hugyozom magam össze vagy jövök izgalomba a "zsidó" szó hallatán. Mivel veled szemben én nem vagyok zsidómániás, ezért számomra az, hogy "zsidó", semmivel sem érdekesebb, mint az, hogy "észt", "osztrák" "bolgár", "türkmén" vagy "argentin". És ha egy német azt mondja, hogy "felvásároltuk Magyarországot", akkor nem elhiszem neki, hogy hűha, tényleg, ezek felvásárolták, hanem ha egyáltalán érdekel egy ilyen nyilván poénnak vagy dicsekvésnek szánt, komolytalan állítás, akkor utánanézek, megtudom, hogy a német tőke az itteni külföldi befektetésekből kb. 15%-kal részesedik (ami azt jelenti, hogy a németek tulajdonrésze valami 6% lehet az itteni iparban), és megállapítom, hogy ugyan igen-igen messze vannak attól, hogy felvásárolták volna az országot, de persze komoly érdekeltségeik vannak itt és ezt erős költői túlzással így is lehet mondani. Talán arrogáns, talán hetvenkedő módon. Ha ezt egy izraeli mondja, akkor tekintettel arra, hogy Izrael nem éppen egy gazdasági nagyhatalom, és igen kevés itt a befektetése, ezért még viccesebb, mintha egy német vagy holland mondja.
Nyilván mindennapi életed során te is különbséget bírsz tenni egy komoly állítás és egy túlzás, egy dicsekvés között. Nyilván találkoztál már horgásszal, aki azt mondta, "ekkora pontyot fogtam" (és mutatott fél métert, miközben a ponty 30 centis volt).
De ha a számodra mágikus, csodás lénnyel, a ZSIDÓval kerülsz szembe, akkor hirtelen meghülyülsz. Rögtön elveszíted a költői túlzások, a gesztusok értelmezésének képességét. Még rosszabb: még azt a képességedet is elveszted, hogy a dolgoknak utánanézz, ellenőrizd az állításokat. Ha valamit egy számodra kivételes félisteni lény, egy valódi ZSIDÓ mond, akkor lebénulsz, lemerevedsz előtte. Mert zsidómániás vagy, a gondolataid a zsidók körül forognak, a zsidókat nem bírod embereknek tekinteni, hanem isteneknek vagy démonoknak tekinted őket.
Ezt szerintem nődd ki. A zsidó is ember. A zsidó is túloz, a zsidó is dicsekszik, a zsidó is tud nagyképű lenni. Akárcsak a sváb, az olasz, az örmény, vagy a horvát. Próbáld meg egy pillanatra elképzelni a következőt: egy görög cég megnyitja a harmadik kertibútor-szaküzletét Budapesten. A vezérigazgató kijelenti: "Már miénk Budapest!". Felháborodnál? Kongatnád a vészharangokat? Rettegnél? Írnál ide kérdéseket erről? Nem, mert az csak egy görög volt. Mivel te zsidómániás vagy, ezért a zsidó lesz az, aki egész más elbírálás alá esik számodra, mint más népek.
"Bizony van itt olyan kisebbség, amelyiknek az igen nagy hányada nem akar beilleszkedni, viszont agyonverik az időseinket, és gátlástalan bűnöző életmódot folytatnak."
Na mekkora hányada? Tudod, vagy csak szajkózod a lózungokat, amiket a tévéből és kurucinfóból összeszedtél?
Matekozzunk kicsit. Vannak cigányaink, elég komoly hányadban. Ennek mekkora része gyilkolgat, ha mondjuk naponta három ilyen eset történik országosan? Történik ennyi? Eléggé el vagyunk látva mifelénk velük, de még beszólogatásból se találkoztam annyival, ahány köpködő, gyűlölködő idiótával, ugyanitt (tehát nem neten meg tévében). Azokat én is rohadtul unom már, akiknek eszük ágában sincs normálisan viselkedni, megismerni önmagukat, felszedni más ismereteket, netán lelkiismeretet... Mindkét oldaon. Esetleg tanulhatnának az értelmesebbektől, akiket csak végig kéne hallgatniuk figyelmesen. Nem miattam vagy miattatok, hanem a saját, könnyű boldogulásuk érdekében. Nem az a tragikus, hogy támogatja az állam a szegényeket, hanem az, hogy A6-ossal érkezik és elémvág élelmiszer-segély osztásakor. Nem az a tragikus, hogy inkább megelégszik a szegény is a segéllyel, hanem az, hogy esélye nincs kilábalni egy igazán kemény feltételekkel "kötött" adósságcsapdából. Végezetül: nem az a tragikus, hogy mindenki jól tudja, hogy mi folyik itt, minálunk, hanem az, hogy a leghangosabbak csak a lényeget nem látják. Kérdezzétek már meg a románok véleményét a székelyekről. Én tudom milyenek a székelyek, de a román, aki ugyanezzel a halom paranoid sületlenséggel jön, tudja vajon?
Mielőtt bárki félreértene: a legtöbb cigányt nem csípem. Ez van. Akad kettő, akikért tűzbe tenném a kezem, és tíz alatti, akivel kapcsolatban biztos vagyok benne, hogy kevesebb gondot okoznak embertársaiknak, mint akár én. A többit nem ismerem személyesen, gondolom azért nagyban rosszabbak az arányok, mint ebben a szűk körben, akik átmentek a nem kicsit szigorú rostámon.
"Na mekkora hányada? Tudod, vagy csak szajkózod a lózungokat, amiket a tévéből és kurucinfóból összeszedtél?"
A munkaképes korú kisebbség legalább 60 százalékának nincs munkahelye, és sok helyen ez az arány eléri a 100 százalékot. Sajnálattal kell közölnöm veled, hogy ez az adat nem az általad napi szinten olvasott kuruc.info-ról való, de még csak nem is a tv-ből.
Ha én veszem a fáradtságot, hogy több helyen utánaolvasok annak amire kíváncsi vagyok, akkor tedd meg ezt te is, különben egy utolsó lusta szemétláda vagy. Nem fogok itt linkelgetni, használd te is az agyad (már ha van) és keress. Egyébként a fentebbi válaszomat nem hozzád címeztem (de gondolom ez nem esett le), amire a nagyon elmés reakciód érkezett, hanem a kérdezőhöz. Majd ha legközelebb téged kérdezlek, akkor megnyikkanhatsz. Menj művelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!