Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert valasztja a kisebbseg...

Miert valasztja a kisebbseg azt a megoldast hogy lazonganak mert szerintuk nyakukon a "naci sereg", ahelyett hogy inkabb megprobalnanak beilleszkedni a tarsadalomba?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 16:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
39%
Te vagy a naív,ha hiszel abban,hogy ezen a Jobbik változtatni fog!Nem ártana a világgazdasági összefüggéseket megismerni.Ez nem zsidó,meg cigány kérdés csupán.A nacionalizmus pedig az egész országra veszélyes lehet.
2009. nov. 12. 18:29
 12/40 anonim ***** válasza:
53%

Na már itt is megjelent a rettegés,meg a bérrettegők?Bőrönd össze van már csomagolva?

XD

2009. nov. 12. 18:36
 13/40 anonim ***** válasza:
74%

Te vagy a naív,ha hiszel abban,hogy ezen a Jobbik változtatni fog!Nem ártana a világgazdasági összefüggéseket megismerni

Nem a jobbiknak kellene változtatni, hanem az embereknek.

De ez csak álom amíg olyanok léteznek mint te.

Én ismerem a világ gazdaság egy csekély részletét, és azt is tudom hogy milyen lehetőségeink lehetnek így hogy semmit nem teszünk csak öntjük ki a munkánk gyümölcsét, és hogy milyenek lehetnének ha elkezdenénk változtatni. De min nem lehet változtatni szerinted?

2009. nov. 12. 18:59
 14/40 anonim ***** válasza:
20%

"Na már itt is megjelent a rettegés,meg a bérrettegők?"

Az olyasmikre gondolsz, mint "50 éven belül elpusztul a nemzetünk, ha nem teszünk valamit" és a hasonlókra?

Vagy az olyan rettegésekre, hogy "tönkretesznek minket a cigányok / zsidók / hazaárulók / amerikaiak / szabadkőművesek" stb.?

Vagy az olyan rettegésekre, hogy "nem lesz vége a válságnak, mert mesterségesek hozták létre jól tudjuk kik"?

Úgy veszem észre, hogy két embertípus imád rettegni: az eszdéeszes és a jobbikos. Az előbbi a "náciveszélytől" retteg három műszakban, az utóbbi a zsidó világösszeesküvéstől meg a nemzetrontó árulástól? Melyik egészséges? Mindkettő beteg.

2009. nov. 12. 19:10
 15/40 A kérdező kommentje:

Nem a jobbiknak kellene változtatni, hanem az embereknek

EGYETERTEK!!!

2009. nov. 12. 19:19
 16/40 anonim ***** válasza:
57%

Ez csúsztatás,mert a Jobbik nem retteg az összeesküvés elméletek miatt,csak kimondja az igazságot,és a bérrettegők,önjelölt és hivatásos cenzorok,direkte félremagyarázók másítják meg az értelmét azoknak,akiket könnyen lehet befolyásolni.Aki nem akarja,nem fogja érteni,aki félre akarja érteni, az félre is fogja,aki nem befolyásolható a cionmédia által,az pedig érteni fogja,miről is beszél az.

Egyébként a cigányok beilleszkedése a téma,nem?Hogy ne legyek nagyon off,a kolor bánt kellene lecsukni végre,mert őt a rohadt szegfűék pénzelik,az meg a dzsipókat tüzeli,békéltetés helyett.Neki ez a dolga,ezért kap pénzt,hogy bomlasszon,uszítson.No meg a kormány is hathatós segítséget nyújt ebben,de kolor bán (kolompár féreg orbán) csak egy hathatós eszköz.De beáldozható.(A talmud alapján.)

János evangéliuma:

Jézus ezt válaszolta: "Ha Isten volna az atyátok, akkor szeretnétek engem. Mert az Istentől való vagyok, tőle jöttem. Hisz nem magamtól jöttem, hanem ő küldött.

Jn 8.43

Miért nem értitek a beszédemet? Azért, mert nem vagytok képesek meghallani a szavamat.

Jn 8.44

A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja.

Jn 8.45

Mégis, bár az igazságot hirdetem, nekem nem hisztek.

Jn 8.46

Ki vádolhat bűnnel közületek? Ha meg az igazságot hirdetem, miért nem hisztek nekem?

Jn 8.47

Aki az Istentől való, meghallja az Isten szavát. Ti azért nem halljátok meg, mert nem vagytok az Istentől valók."

Jn 8.48

A zsidók erre rátámadtak: "Hát nincs igazunk, amikor szamariainak és ördögtől megszállottnak mondunk?"

Jn 8.49

"Nem vagyok ördögtől megszállott - felelte Jézus -, hanem tisztelem Atyámat, ti ellenben gyalázattal illettek,

Jn 8.50

noha nem keresem a magam dicsőségét, hisz van, aki keresse és ítéletet mondjon.

az szdsz 3műszakos hasonlat az nagyon találó volt :)

2009. nov. 12. 19:25
 17/40 anonim ***** válasza:
22%
A gárda a náci sereg és nincsenek lázadások.
2009. nov. 12. 19:27
 18/40 anonim ***** válasza:
5%

"Ez csúsztatás,mert a Jobbik nem retteg az összeesküvés elméletek miatt,csak kimondja az igazságot"

Hű, micsoda cáfolat.

Bármelyik liberális rettegő szerint ő nem retteg, csak kimondja az igazságot.

Miért adjak NEKED igazat, ha NEKIK nem adok igazat? Mivel tudsz te többet? Még többet tudsz rettegni?

2009. nov. 12. 19:30
 19/40 A kérdező kommentje:
En nem ugy veszem eszre hogy a Jobbik rettegne???
2009. nov. 12. 19:31
 20/40 anonim ***** válasza:
46%
Ki mondta, hogy higgyél nekem? Ki mondta,hogy rettegek? Köszönjük, Emese...
2009. nov. 12. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!