Miért félnek ennyire a Jobbiktól sokan? Akinek nincs félnivalója az miért nem szavaz rájuk, a rendre?
Kérdező, itt a legnagyobb probléma az emberekkel hogy elég alacsony az intelligencia hányadosuk, nem nézik hogy mi történik a parlamentben, azt szajkózzák amit hallanak.
Ez rémunalmas, de ne haragudj rájuk, nekik ennyi jutott azon a bizonyos észosztáson.
Persze szomorú hogy ezek miatt tartunk itt ahol tartunk, mert állandóan csak a Fideszt és az MSZP-t szavazzák meg, nevetséges országgá váltunk, a kereseteink egyre kevesebbet érnek, a politikusaink a zsidókért, cigányokért aggódnak, cigány vagyok táblával, zsidócsillaggal rohangálnak az utcán, pénzelik keményen a párthoz közel álló egyéneket és minket, szavazó polgárokat meg hülyének néznek - hozzáteszem jogosan - ,ert így is úgy is rájuk szavazunk, mondhatni megesszük azt amit elénk tolnak, mert nekünk nem is kell gondolkodni megteszik ők helyettünk.
A Jobbikot lehet utálni, lehet semmibe venni, lehet bohócpártnak nevezni, de az az egy teljesen bizonyos hogy Magyarország csak abban az esetben állhat talpra ha a Jobbik kormányoz, ha olyan emberek vezetik az országot amilyenek nagy számmal az előbb említett pártban vannak.
Aki jó emberismerő az felismeri néhány mondat után az embert, és abban biztos vagyok hogy az ilyen emberek SOHA, de SOHA nem szavaznak az MSZP-DK, Együtt, és még a Fideszre sem.
Én régebben többször kifejtettem, hogy miért, érdemi választ sosem kaptam rá. Ezért most nem fogom újra, de dióhéjban azért, mert rengeteg kiadás van benne, de nem látszik, honnan lesz rájuk fedezet. Merthogy lehet szidni pl. a multikat, de tény, hogy ott az embereket bejelentik, míg a magyar kisvállalkozó maximum minimálbérre, és ez nem fog hirtelen megváltozni.
De én nem elsősorban emiatt nem fogok rájuk szavazni, hanem elvi okból. Túl sok ponton nem egyezik az értékrendemmel az, amit képviselnek. A jó kérdés már csak az, ki az, akire érdemes lenne szavazni.
A magyar kisvállalkozó azért minimálbérre jelenti be a dolgozóit, mert másképp nem tudna fennmaradni, annyi terhet ró a mindenkori kormány a magyar vállalkozásokra. A Jobbik ez utóbbin is változtathatna, így a kisvállalkozások is bejelenthetnék rendesen a dolgozóikat.
A Jobbik programjában benne van az is, h a segélyt közmunkához kötnék és a politikusbűnözést visszaszorítanák. Sok cigány így se lenne hajlandó dolgozni, ezért kevesebb segélyt kéne fizetni, valamint megmaradna az a pénz is, amit a politikusok elmutyiznak. Már ebből lenne fedezet mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!