Ki hagyná itt az országot? Hova mennétek szívesen? Miért?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 09:38
11/15 anonim válasza:
Mi kb. fél éve szántuk rá magunkat a nagy lépésre a férjemmel, és elhagytuk az országot. Ausztriában vagyunk, azon belül Felső-Ausztriában. Azért Ausztria, mert itt volt segítségünk. Egyébként érdemes oda menni, ahol van ismerős, aki tud segíteni. Ha a szívünkre hallgatunk, angol nyelvterületre megyünk, mind a ketten jól beszélünk angolul, és szívesen is beszélünk angolul. De angol nyelvterületen nem számíthattunk segítségre, anélkül meg borzasztó nehéz. Így maradt Ausztria. Belevágtam abba, amibe nem szabad: úgy indultam el, hogy nem beszéltem az adott ország nyelvét. Valamennyit tanultam a kiutazás előtt, de az igazi tanulás itt kezdődött el. 3 hónap alatt összeszedtem magam annyira, hogy már tudtam munkát vállalni, meg hivatalos ügyeket intézni. Azt azért érdemes tudni, hogy bármerre indul az ember, a kezdet nagyon nehéz. Sokan elmondták már, de nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy nem a kánaán vár egyik országban sem. A kánaánt meg kell teremteni.
12/15 anonim válasza:
a kánaánt meg kel lteremteni, csak nem mindegy, hogy 3x annyit dolgozol érte, vagy közel lehetetlen, esetleg egy olyan országban élsz, ahol boldogulni is lehet, ha akarsz.
a magyarok többsége tud magyarul, mégsem tlaál munkát 3 hónap, csak másfél év alatt. ráadásul nem csak hogy fele akkora a munkanélküliség ausztriában, de arányaiban többet is keres az ember. a legtöbb nyugateurópai országban 3-4-5x annyit ekreshet az ember ugyanannyi munkával, mint itthon. még a legtrógerebb angol kulimunkával is tudsz félretenni.
14/15 anonim válasza:
Sehova a jó helyről! Aki nagyon akar, az itt is meg tud élni... ;)
15/15 anonim válasza:
Sőt, aki igazán szorgalmas, Szomáliába költözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!