Ha nyer jövőre a Fidesz, ki hagyja el végleg az országot?
"Ha nyer jövőre a fidesz, akkor már nem lehet őket soha leváltani"
LOL 1.
"és az ország is csődbe megy"
LOL 2.
"a hazaáruló, cigány pártból nem kérek."
LOL 3.
"Mondjuk a többi párt sem jobb, kivéve a Jobbikot."
ROFL 1.
"Róla nem lehet véleményt alkotni, hiszen még soha nem is kormányoztak. "
A Kommunista Munkáspárt sem kormányzott még soha. És én sem. Az, hogy nem kormányzott még soha, nem jelenti azt, hogy bármit is jól csinálna odakerülve.
"Lehet hogy jobb lenne, de az is lehet, hogy ugyanolyanok, mint a többi? Ki tudja?"
Próbáld meg logikus gondolkodással elolvasni a programjukat, és rájössz, hogy elszigetelnék az országot a gazdagnak tartott országoktól. Új "barátaink" lehetne például Észak-Korea és Irán. Fantasztikus országok...
Utolsó ,Oroszország valóban jó hely.
Többször jártam már ott.
Sokkal európaibb, mint mondjuk Franciaország,amiből lassan Bantuisztán lesz az öngyilkos politika miatt.
"Ha nyer jövőre a fidesz, akkor már nem lehet őket soha leváltani"
Oké...
szerintem a jobbikosok is ott lopnanak ahol csak tudnak
max lenne par intézkedés, hogy meg legyen a népnek a cirkusz
nem tudom elmegyek e de van rá esély
de ha nem nyernek akkor megg akkora hirig lesz, felgyujtjak majd bp-t
"de ha nem nyernek akkor megg akkora hirig lesz, felgyujtjak majd bp-t"
Nocsak, nocsak. Más is emlékszik még mi volt itt 2002-ben is? :)
Akár nyer a Fidesz, akár veszít, a kivándorlást nem lehet megállítani.
Én annak drukkolok hogy legyen sikeres az ország, lehessen itt is boldogulni, teljesen mindegy hogy ki irányít.
Totálisan mindegy hogy Fidesz-Mszp-Jobbik vezeti az országot. Ha csődbeviszik az országot, majd a külföld kinevez ide egy főintendánst, és majd az lesz a vezető. Még az is jobb mint a polgárháború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!