Ki hagyná itt az országot? Hova mennétek szívesen? Miért?
Elkéstél ezzel a kérdéssel. Én 2008-ban terveztem azt, hogy elhagyom az országot, ugyanis állandóak voltak az áremelések, a rezsi hónapról-hónapra csak nőtt, egyre több volt a megszorítás és az adóemelés, és a munkahelyek is sorra zártak be, valamint a munkanélküliség jelentősen megnőtt. Arról inkább nem is beszélek, mit műveltek az adóforintjainkkal és hogyan sikerült államcsőd közelébe juttatni Magyarországot a szociknak 2010-re...
Csak akkor mennék külföldre, ha a baloldali összefogás nyerné meg a választásokat, még egy ráadás az MSZP 8 évéből teljesen tönkretenné az országot. Remélem jövőre is meglesz a kétharmados győzelem, és fejlődhet tovább az országunk!
2008óta undorító,és lelkileg nyomor Magyarországon élni.
Ez a bürökrácia,vadkapitalizmus,válság,Politikai pártok versengése,egymás úszítása,hátba szúrása,irigység.Egykori NDKból mennyien szöktek meg,az a menekülési kényszer halmozódik a magyarokban is manapság.
én itthagynám, és biztos sokan meglepődnek, de sehová se mennék igazán szívesen, de muszáj lesz, ha akarok életet és jövőt.
egy ideje statisztikákat, gazdasági elemzéseket nézek, besézlgetek küföldiekkel, de az a baj, hogy nincs lehetőségem bizonyos dolgokra. szerintem ausztria az egiyk legjobb váélasztás, mert közel van és 4% alatt van amunkanálküliségi ráta, illetve kifejezetten keresi kaz olcsó magya rmunkaerőt.
"Elkéstél ezzel a kérdéssel. Én 2008-ban terveztem azt, hogy elhagyom az országot, ugyanis állandóak voltak az áremelések, a rezsi hónapról-hónapra csak nőtt, egyre több volt a megszorítás és az adóemelés, és a munkahelyek is sorra zártak be, valamint a munkanélküliség jelentősen megnőtt."
pont fordítva látom. elindultak egy lejtőn, aztán orbánék rátettek egy lapáttal, mostmár azt mondom, hogy még a mai mszp is jobb lehet mint a fidesz. bajnai is jobb lenne nála, már csak azért is mert nem mszps volt (látszott is a siekres kormányzásán), hanem független. sőt, jobb mint az mszp is. ő legalább elismert szakember, nem zsebdiktátor. és talán az egyetlen kormányzásra képes és potenciális ember az országban.
"usaba vagy kanadaba, de az usaba bejutni kb lehetetlen, kanadat meg elinteztek a ciganyok... viszont a penz nincs meg hozza"
usaba csak beházasodással, a lottós megoldást felejtsétek el. kanada jó választás egy átlagembernek, de akkor elég lenne nagybritannia is.
de pénz valsózínűleg jó ideig nem lesz rá. egyesült királyságban kb 2-300 e tartalék kell és kivisznek dolgozni, szállást kapsz. nem fogsz az ottaniakhoz képest jól keresni, de kb 2x jobban fogsz élni mint itthon.
"vadkapitalizmus" - ma nincs nagyon semmilyen kapitalizmus az országban, amikor államosítanak, és adókkal sújtják a vállalkozásokat. még a multik is kifelé mennek. inkább a kommunizmus felé haladunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!