Elemzők szerint is, beindult a gazdaság, mit szóltok?
És nem "holmi" 0,1 tized százalékkal, hanem 2%, vagy annál is többel, amely az évek során még több lehet.
HA KÉRHETEK MINDENKIT, AKKOR KERÜLJÜK AZ ORBÁN EGY ILYEN, A GYURCSÁNY EGY OLYAN....,tehát a sértő megjegyzéseket, csak a véleményetek érdekelni, amit persze mindenki leírhat, csak kérem kulturáltan tegye, KÖSZÖNÖM.
Utolsó előtti vagyok.
Kérdező, ha nincsen kézzel fogható bizonyíték az állítás megerősítésére, akkor bármit lehet állítani. Ha ugyanezek a ,,szakértők,, +40 százalékot jósolnának, azt is elhinnéd, mert a hozzáértők mondták? Szükség lenne alátámasztásra, nem csak beszélni a végtelenbe, mint ahogy azt manapság szokás a politikában.
Mielőtt azzal próbálnál támadni, nem, nem vagyok MSZP-s, pártfüggetlen vagyok, ugyanis semelyik ámokfutó bagázs ,,munkájához,, nem vagyok hajlandó hozzájárulni.
Még egy utolsó megjegyzés a témához:
"A Fidesz annyi hibát és rossz döntést hozott, hogy azt kár lenne felsorolni, de hülye lennék nem örülni, egy gazdasági növekedésnek. Ezt a politikai fanboyok csinálják, hogy mindenben belekötnek, amit látnak"
A növekedés tényleg nem egy rossz dolog önmagában, viszont az ehhez felhasznált módszerek nembiztos hogy etikusak, tartósak, vagy épp kifizetődök. A problémám nekem speciel azzal van, hogy a jelenleg regnáló hatalom intézkedései, hosszútávon jelentős hátrányokkal járnak, nagyságrendekkel többel mint amennyi hasznot hajtanak fel rövidtávon. Másrészt a versenyjogot a hangulatunkhoz igazítani, a nekünk nem tetsző elemeket likvidálni(nameg az ehhez szükséges gazdasági feltételeket megteremteni) ráadásul még etikusnak sem etikus túlzottan.
De a növekedés tényleg jól mutat ebben igazad van, csak ez elfedi csak a problémákat, ahogy a böszme szerencsétlenkedésekor is ebben igazad és mindkettő zavar illetve az utóbbi csak zavart, most már nincs értelme emlegetni az ő baklövéseit.
Kedves Utolsó!
Ez egy érthető, és igazságos álláspont!
Kedves Utolsó előtti!
Én értem az álláspontot, de akkor gondolom Te a mindenkori kormányok gazdasági növekedési előrejelzéseit nem hiszed el, se az mszp-nek, se a fidesz-nek, akkor viszont igazságosan gondolkodsz!
Én meg úgy vagyok vele, hogy a GKI mond 1,3%-ot, amely GKI nem Fideszes intézet, sőt. Kritizálja a kormányt, és a számai messze eltérnek a kormány számaitól. Nos ők mondanak 1,3%-ot, tehát van mire alapoznom! Én hiszek a mindenkori kormány előrejelzéseinek is, miért ne hinnék? Ennyire negatív még én sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!