Miért költenek több milliárdot stadionokra? Ennyire gazdag ország vagyunk?
Ugyebár mostanában igen rákaptak a stadionépítésekre.
Miért?
Meglett az 1millió új munkahely.
Az utak nagyszerű állapotban vannak,minden happy stb...
Ezt a pénzt miért nem a fontos dolgokra költik?
Puskás Öcsiék is a grundon tanultak meg focizni rongylabdával és akkor a brazilokat is megvertük,most meg a románoktól is kikapnak ezek a falábúak.
Rengeteg felesleges dologra költenek.
A miértjét én sem értem.
A magyarok nem jók a fociban, azt a sportágat kell támogatni amiben jók.
A kormány szereti a focit és a sportokat.
A kenyér mellé cirkusz is kell.
Az ország állítólag foci EB-t és hosszú távon még olimpiát is akar rendezni.
Kérdéses ez tényleg kell-e, Görögországnak hosszabb távon inkább ártott az olimpia, csak még jobban eladósodott.
Nem lennének jobbak se az utak, se a kórházak felszereltebbek, se okosabbak a gyerekek attól az 5-6 milliárdból.
Ez csak kis pénz az éves költségvetésben.
Van annyi fociszerető az országban, hogy megérdemli a sport.
Az mszp úgyse költött semmit sportra, mégse lett jobb az egészségügy, se az oktatás, se az utak pedig 8 évig voltak hatalmon és 3 elnökünk is volt, mégse jártak sikerrel...
Az mszp úgyse költött semmit sportra, mégse lett jobb az egészségügy, se az oktatás, se az utak pedig 8 évig voltak hatalmon és 3 elnökünk is volt, mégse jártak sikerrel...
Ja végülis az utakra semmit nem költött az MSZP a 8 év alatt, és 2002 és 2010 között 0 forintból építettek 650km autópályát..: ) Értem én a logikáát!:)
A bukott balt zavarja, hogy nem a bankokat és az ő befektetőiket pénzelik.
Mszp 8 évig végig hazudott (ők mondták), nem csoda hogy belekötnek abba ha valaki valamimi hasznosat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!