Vigyen ki valaki Németországba! Nagyon megutáltam a szülőhazámat. Kösz orbán és kösz azoknak akik rá szavaztak! Baj?
de, itt ti az mszp-szdsz-nek kampányoltok, amikor így mocskoljátoka fideszt! pedig ezek a dolgok a bolsik bűnei, amiket Orbán Viktorra sóztok!
Orbán Viktor és más sem tehet ennél többet, mert az Eu ráküldené az országra az imf-et vagy a nato tankjait! sajnos Orbán Viktor a nemzetközi illluminátusok, kommunisták és baloldaliak oligarciájának csapdájában van és csak lassú léptekkel tud megszabadulni tőle,d e igyekszik és ezt tisztelni kellene, illetve fel kellene fogni hogy ez van, csak türelem kell, a bankok elleni harc sajnos évekbe telhet!
"Másik, anyámat többször is kirabolták, iratokat loptak, pénzt, telefont stb...
Pontos személyleírást adott a rendőröknek az elkövetőről, de lezárták a nyomozást, mert "NEM TALÁLTÁK MEG" A TETTEST! "
Ez nyilvánvalóan személyesen Orbán Viktor egyedüli hibája. Neeem, tényleg nem az a helyzet, hogy egy rablót sosem fognak el, akiről csak egy sz..ros személyleírásuk van.
Az is Orbán hibája, hogy egyes hü..lyék, valami égi jeltől vezérelve évtizedekre vettek fel hitelt külföldi valutában, abban bízva, hogy tízen x évig nem változik sosem az árfolyam. Peeersze.
Rendben, aláírom, igazad van ami a devizásokat illeti.
De azért azok a tetves bankok is szólhattak volna a "kedves ügyfeleknek", hogy mi a kockázata a deviza alapú hitelnek!
" 47 éves. De nagyon
utálom ami ebben az országban folyik 2010
óta. Nem az a baj h én utálom most ezt az
országot hanem az hogy szinte minden ország
utál minket a haverotok politikája miatt!"
Érdekes, 2010 előtt minden f...a volt?
Csak nem elestél a húsosfazéktól eltárfska? :D
Ez az ország 23 év óta süllyed ha nem vetted volna észre, és a főnökeid regnálása alatt sem szerették a magyarokat jobban hiába jössz ezzel a dumával!
Arra meg mérget vehetsz, hogy nem fogsz a németeknél kelleni!
Eleve biztosra veszem, hogy a nyelvtudásod 0, azzal együtt amiket összehordtál itt.
Ki volt az a megveszekedett vad b.@.rom, aki lenullázott?
Nem fejthetem ki a véleményem?
Látszik, mennyi Orbán nyali osztja itt az eszet, aki vakon hisz az ígéreteinek.
Fidesz,MSZP egy kutya...mindegyik,csak ócsárolni tudja a másikat és keresztbe tenni.AZ összes párt,tűzrevaló szar,de a magyar ember is jócskán tehet,ott ahol ma tart,szóval nem siránkozni kell.Azt meg nem hiszem,hogy kenyérgondok volnának itt bárkinek is,ha interneten tudjátok itt fikázni egymást.Németországban meg nincs kolbászból a kerítés,és nyelvtudás nélkül,alig ha tud valaki boldogulni,maximum ott is ki lesz szolgáltatva mint egy robotgép,mindenféle önállóság nélkül.
Tehát,aki akar valamit az szépen tesz is érte.
Utolsónál a pont!
Itt csak az egymásra mutogatás folyik ahelyett, hogy közös erővel tennének valamit az ország helyzetén.
Hatalmi harc folyik a 2 legnagyobb rivális párt között.
Másik valós dolog, hogy anélkül, hogy legalább középfokon is tudna valaki németül, Németországban sokkal rosszabb lehet a helyzete, mint itthon.
Jóllehet az ottani élelmiszer árak tekintetében vannak viták, hogy olcsóbb-e vagy sem, egy biztos, aki tud németül és látja a német foglalkoztató, hogy becsülettel és normálisan dolgozik, talán valami szinten jobban megélhet ott, mint itthon.
Bár az ottani albérlet szerintem jóval drágább a hazai árakhoz képest, a rezsi díjakról még nem is beszélve.
" 26 os! Ha 2010 előtt zsarnok kormány volt
akkor a mostanit minek neveznéd? Kicsit
hibás vagy agyban! "
Ásd el magad te sérült! Itt te vagy a hibás, csak agy híján is vagy ráadásul.
Én amúgy is sz.rok a mostaniakra, úgy mint a bohóc főnökeidre, én akkor is tudtam, hogy nem lesz jobb, az meg a te hibád, hogy vártad a megváltást a bukott vezéreid után, csak nem jött be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!