Vigyen ki valaki Németországba! Nagyon megutáltam a szülőhazámat. Kösz orbán és kösz azoknak akik rá szavaztak! Baj?
ki nem? 98-2002 között is ezt csinálták. volt aki komolyan elhitte hogy ugyanaz az aljas tolvaj banda majd bármit is másképp csinál?
Nem baj, csak sajnálatos, hogy a fiataloknak nincs jövője itthon.
Aki élt az előző kormányzásuk alatt,jó az emlékezete, és nem gazdag, az nem szavazott rájuk.
Habár azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire tönkreteszik az országot, az emberek többségét.
Hadd kérdezzek pár dolgot kedves kérdező!
1. Hány éves vagy?
2. Végzettséged? (iskola, diploma, szakma stb.)
3. Munkád volt-e már? Ha igen, mi?
4. Nyelvtudás?
5. Miért hiszed azt, hogy Orbán = Magyarország?
6. Miért hiszed azt, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetért egyedül Orbán a felelős?
7. Miért gondolod azt, hogy pár éven belül befolyásolni tud egy hangyaf..sznyi ország miniszterelnöke világméretű gazdasági folyamatokat?
"nem a hazát kell utálni, hanem a komcsikat, az mszp-t, szdsz-t bajnait akik tönkretették az országot az elmúlt 8 évben!!!"
8 év alatt még soha senkinek sem sikerült békeidőben tönkretenni egy országot.
"8 év alatt még soha senkinek sem sikerült békeidőben tönkretenni egy országot."
de sikerült! az mszp-szdsz-nek Magyarországot tönkretenni 8 év alatt! mondjuk már előtte is dolgoztak rajta! a kommunizmus és horn alatt is Magyarország hosszútávú tönkretételére készültek!
Az a baj, hogy így gondolkozol.
Orbán nem segített rajtad, úgy érzed az ország eddig nem tett érted semmit, most várod Merkeltől és idegenektől, de aki mindig mások segítségére vár, azon sajnos nem lehet segíteni.
Szerintem Németországban sem éreznéd jól magad.
Mehetsz a büdös 3,14csába kisgyerek!
Ennyi ésszel még kukás is lehet belőled! :D
"de sikerült! az mszp-szdsz-nek Magyarországot tönkretenni 8 év alatt! mondjuk már előtte is dolgoztak rajta! a kommunizmus és horn alatt is Magyarország hosszútávú tönkretételére készültek!"
Nalátod. Még te magad is elismered, hogy nem 8 év alatt történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!