Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vigyen ki valaki Németországba...

Vigyen ki valaki Németországba! Nagyon megutáltam a szülőhazámat. Kösz orbán és kösz azoknak akik rá szavaztak! Baj?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20%
Aki lepontozott,támassza alá valamivel,h drágább N.o. Mert én évekig éltem kint és nem vettem észre... És nem hiába van kint annyi ember(magyar) mert olyan q.va drága lenne,akkor nem ment volna ki!
2013. okt. 12. 01:47
 22/41 anonim ***** válasza:

# 7

Te sem éltél még kint Németországban!

2013. okt. 12. 02:35
 23/41 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kisgyerek. 47 éves. De nagyon utálom ami ebben az országban folyik 2010 óta. Nem az a baj h én utálom most ezt az országot hanem az hogy szinte minden ország utál minket a haverotok politikája miatt!
2013. okt. 12. 09:35
 24/41 anonim ***** válasza:
Ha nem beszéled a nyelvet,ott is nyomor életed lesz,vagy gondolod a németek majd eltartanak?csak azért mert menekülni akarsz,még nem azt jelenti,hogy kint aranyéleted lesz.talán kezdj el gyűjtögetni,tanuld meg a németet,és hagyd ezt a politikai önsajnálatot.magad tehetsz róla csak,amilyen az életed.(és nem vagyok orbán fan) sőt szarok a szájába mindegyiknek.
2013. okt. 12. 11:36
 25/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, még mindig nem válaszoltál a kérdéseimre. Hasznos szakma és nyelvismeret nélkül külföldön ugyan úgy nem fogsz tudni normálisan megélni.
2013. okt. 12. 12:24
 26/41 anonim ***** válasza:
30%

# 23

Legalább annak örülj hogy 2010-be le lett váltva egy zsarnok kormány!

2013. okt. 12. 12:26
 27/41 anonim ***** válasza:

Miért?

Akkor Orbán nem zsarnok?

Ki ő, ha nem?

Talán ő a messiás?

Orbán jóval többet hazudott, mint az előző kormányok.

Gyurcsány az öszödi beszédben nem szimplán csak az MSZP-re értette, hogy reggel, délben és este hazudtak, hanem az egész politikai elitre, az egész parlamentre, amióta a rendszerváltás történt.

2013. okt. 12. 18:55
 28/41 anonim ***** válasza:
38%

Orbán azt "ígérte", hogy senkit nem lakoltatnak ki, megvédik a szegényeket.

Hát megvédte...

A BANKOKAT!

Szerencsétlen emberek lesznek emiatt öngyilkosak, szinte minden nap történik valahol kilakoltatás!

1millió munkahely?

Igen, annyi munkahely húzza le a redőnyöket!

Mi a Qrva életbe kell annyi kolosszális méretű stadiont építenie?

Javuló közbiztonság?

Ugyan már!

Naponta történik az utcán és otthon fosztogatás, betörés, nemi erőszak, gyilkosság és még hadd ne soroljam tovább!

Ezeket ugyebár az Orbánc hű média elsumákolja, nem hozza nyilvánosságra!

Egyik pártot se védem, de nálam a FIDESZ végleg kiverte nálam a biztosítékot!

Gyurcsány és Bajnai idejében még azért eltudtam helyezkedni, dolgozni, de mióta Orbán-rezsim van, elbocsátottak és most KÖZMUNKÁN vagyok!

Szégyen, amit művelt a FITYISZ!

2013. okt. 12. 19:08
 29/41 anonim ***** válasza:
utolsó kettő!!! az mszp vagy az együtt 2014 pártszékházából írjátok ezeket a marhaságokat?
2013. okt. 12. 19:51
 30/41 anonim ***** válasza:
30%

Nem marhaság, mert igaz!

Egyik ismerősömék, amikor a Fideszre szavaztak, hittek Orbán szavainak, hogy nem lakoltatják ki.

Azóta folyton megy a fenyegetőző levél az OTP FAKTORING-tól, és az egész család retteg attól, hogy bármikor rájuk törhet az "akciócsoport"!

Másik, anyámat többször is kirabolták, iratokat loptak, pénzt, telefont stb...

Pontos személyleírást adott a rendőröknek az elkövetőről, de lezárták a nyomozást, mert "NEM TALÁLTÁK MEG" A TETTEST!

Kiket véd a törvény?

A magyarokat?

Hát nem!

A cigányokat, akik többszörös visszaeső bűnözők!

Mert ha téged megtámadnak és magadat véded, akkor téged csuknak le, mert cigányt vertél!

Témára visszatérve, nem az MSZP-ről és az Együtt PM-ről van szó!

Járj nyitott szemmel, és meglátod a szomorú igazságot!

Kelj már fel, ember!

Ne legyél már csőlátó!

2013. okt. 12. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!