Vigyen ki valaki Németországba! Nagyon megutáltam a szülőhazámat. Kösz orbán és kösz azoknak akik rá szavaztak! Baj?
Kérdező: Nincs ezzel semmi baj. A baj ott kezdődik, hogy helyette visszaakarják hozni azokat, akik már bizonyították, hogy nem hozzák el a megbecsült nyugodt életet.
Ez a legnagyobb baj.
Szarból fosba.
Nem hibáztathatod a szavazókat.
Szerinted ki tudta előre, hogy ez lesz?
Nem baj, de én például nem csak Orbán miatt nem igazán kedvelem Magyarországot. Szóval nem utálom, de abszolút nem is szeretem. Meg tudlak érteni.
Én pár éve még elég nagy nemzeti magyar voltam, de azóta rájöttem, hogy a magyarság egyáltalán nincs azokban a lelki és erkölcsi magasságokban, amiben én hittem. Kiábrándultam nagyon.
Sőt! Egyenesen kérj menekült státuszt Merkeltől! Még ma írj levelet Berlinbe, hátha reggelre elolvassa.
Tipikus potyaleső proli, mégha azt kérdeznéd, hogy hogyan lehet kimenni és munkát, lakást találni, de nem "vigyen ki valaki" mint a menekültnek jelentkező cigányok!
Értem már miért utálod Orbánt, mert alatta dolgozni kell, nempedig masztizva várni a segílykét.
Mit gondolsz Németországba mi vár rád? Medencés ház, BMW, meg havi 3000 euró segély, mert jajaszegényke megutálta a hazáját és sikeresen elmenekült a gonosz Viktátor elől? Hát nem, ott is dolgozni kell és sokkal keményebben, mint nálunk! Ha meg feketézésen kapnak, örökre kitiltanak! Igaz, hogy a németek kedvenc bevándorlói, vendégmunkásai a magyarok, de csak azok akik dolgozni, normálisan élni jönnek! Az ilyenekre, mint te, nincs szükségük, kb. az Olaszországban kéregető román cigányasszonyokkal állsz egy szinten, őket pedig csoportostúl zavarják hazafele Unghenibe!
ne a hazádat utáld, hanem a vezetőit, ha már.
Németországban sincs kolábszból a kerítés, az élet drágább és sokan vállalnak két munkát, mert egyből nem élnek elég jól meg.
"Nem hibáztathatod a szavazókat.
Szerinted ki tudta előre, hogy ez lesz?"
Csak akinek agya van. Nagyon sokan megmondták itt az oldalon is (szerintem még én is, de nem biztos, rég volt), hogy egy Orbán kormányból, főleg kétharmaddal, ez lesz.
Te, fiam, Orbánfóbiában szenvedsz, ez a nagy bajod! Ha utálod Magyarországot, akkor kiírtad magad a nemzetből!
nem a hazát kell utálni, hanem a komcsikat, az mszp-t, szdsz-t bajnait akik tönkretették az országot az elmúlt 8 évben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!